A frufru körüli őrület az elmúlt szezonban sem csillapodott, sőt. A rövid tincsekkel kiegészített frizurák reneszánszukat élik, a sikkes vágásokkal megbolondított fazonokra egyre többen mondanak igent. A sztárok sem tudták kihagyni ezt a ziccert, Lady Gaga például egy igazán rövid verziót választott.

hirdetés

A frufru sosem megy ki a divatból. Időként kicsit háttérbe szorul, ám ez általában nem tart sokáig. Az aktuális divatirányzatokban főszerepet játszik, hiszen nagyszerű kiegészítése a tépett fazonoknak. A homlokba omló, rövidre vágott tincsek csak még bohémabbá teszik a nosztalgikus vágást. A laza variációk mellett a mérnöki pontossággal levágott frufruk is hódítanak. Ezeket legtöbbször egyenesre szárítva viselik a nők, épp úgy, ahogy Jane Birkin a hetvenes években.

Ám a frufru lehet kicsit féloldalas, tépett, göndör, szinte bármilyen, mert az aktuális trendekbe minden belefér. A rövidebb tincsek megtörik a hosszú lobonc egyhangúságát, más keretet adnak az arcnak. Bármilyen frizurával jól mutat a frufru, ezért megéri kipróbálni valamelyik sikkes verziót. A változatos frufrumódit a hírességek sem hagyhatták ki. Bár valóban minden divatosnak számít, három fazont kaptak fel leginkább.

Ezek a frufruk a legnépszerűbbek idén: elképesztően feldobják a megjelenést

A trendek között továbbra is kiemelt helyen szerepelnek a franciás, elegáns fazonok. Az egyenesre vágott tincseknek nem muszáj tűpontosnak lenniük, pár rövidebb rész, egy kis hanyagság belefér a dologba. Ezt választotta Kaia Gerber is, aki a bobfrizuráját dobta fel egy vadítóan nőies függönyfrufruval.

Ennél a vágásnál a fodrász nem igazított minden tincset egy vonalba. Így igazán különleges lett a végeredmény. A frizurájában váltakoznak a rövidebb és a hosszabb részek, ezt a laza hullámok csak még bohémabb hatásúvá teszik. Az efféle hajviseletek egyenesen is megállják a helyüket.

 

Legutóbb Kaia már egy tépett shag fazonnal keltett feltűnést. Az egyformára formázott tincseit a fodrász megritkította, így az arcához közel eső részek sokkal rövidebbek lettek. Ám a frufruja nem változott sokat, csupán hosszabb lett.

 

Lady Gaga az egyik legnagyobb átalakuló művész, ha frizuráról van szó. Az énekesnő imád újdonságokat kipróbálni, és nincs olyan extravagáns fazon, ami ne jelenne meg a repertoárjában. A Gucci-ház premierjén debütált az új frufrujával, ami kellően rövid és formabontó. A kurta tincsekhez hosszú hajfazon társult, amit az énekesnő feltűzve és kiengedve egyaránt viselt. A minifrufru elképesztően menő, ezért nem lepődünk meg, hogy a merész stílusáról elhíresült Gaga is ezt választotta.

 

Gigi Hadid egy sokkal finomabb, elegánsabb hajvágás mellett tette le a voksát. A modell csupán hosszú hajzuhatagát egészítette ki a teljes homlokát eltakaró frufruval. Ez a verzió igazán hanyag, franciás, és megidézi Jane Birkin kedvenc viseletét. A manöken frizurája nem igényel sok formázást, egyenesen vagy hullámosan egyaránt jól mutat.

 

Kiemelt kép: John Phillips / Getty Images.  

Képek a cikkben: Steve Granitz, Miikka Skaffari, Dimitrios Kambouris / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés