A frizuradivat folyton változik, és rendszerint egymást váltják a különféle trendek. Bár a fodrászok mindig próbálkoznak új vágástechnikákkal, a jól bevált fazonok sohasem kopnak ki a gyorsan változó trendekből. A frufru terén is hasonló a helyzet, hiszen még mindig megőrülünk ezekért a vágásokért!

hirdetés

Bármennyire divatos a frufru, még mindig megosztónak számít: vannak, akik hosszú éveken át nem válnak meg tőle, míg mások attól félve, hogy hamar ráunnának, inkább nem vállalják be. Tény, hogy a megnövesztése elég sok macerával jár, ám egy jó vágás teljesen fel tudja dobni a megjelenést. Ha már rászántad magad az izgalmas változtatásra, rengeteg fazon közül választhatsz idén, így biztosan megtalálod a stílusodhoz és az arcformádhoz leginkább passzolót.

Bár az utóbbi években számos trend ütötte fel a fejét, a nagy részük továbbra is a múltból inspirálódik. Tavaly a shag vágás és a lépcsőzetes frizura volt a legnagyobb visszatérő. Ezek a sikkes fazonok nagyszerűen kiegészíthetőek frufruval, ami által csak még izgalmasabb lesz az imádott hajviselet.

Ám nemcsak a hetvenes évek kedvenc vágásai között érdemes szétnézni, hiszen az idei múltidéző divat bőven tartogat nőiességfokozó frufrufazonokat, melyeket megéri kipróbálni.

Audrey Hepburn rövid tincsei

Audrey Hepburn a nőies elegancia megtestesítőjeként vonult be a divattörténelembe, akinek szettjei időtálló klasszikusokká váltak. A letisztult megjelenése még ma is sokaknak jelent inspirációt. Nos, a frizuráit szintén érdemes lemásolni, hiszen a színésznő a rövidebb fazonokat is szupernőiesen tudta viselni. Természetesen a kisfiús frizura mellé extra rövid frufru párosult!

Brigitte Bardot szélfútta hatású frizurája

A francia színésznő frizurái tökéletesen megállják a helyüket a mai divatban, hiszen a laza, szélfútta hatás természetes megjelenést kölcsönöz viselőjének. A hajviseletét mindig a frufru tette teljessé, ami szintén kicsit kócos hatást keltett. A függönyfrufru tavaly kapott újult erőre, a sztárok pedig már most imádják! Legnagyobb előnye, hogy nem igényel vasalást vagy más hajformázást, mert a kuszaságon van a hangsúly.

Jane Birkin egyenes fazonja

A brit színésznő valódi divatteremtő volt fiatalkorában, hiszen frizuráját még ma is sokan másolják, és az ő nevét viselni a Hermès ikonikus táskája. A hosszú lobonc egyenes frufruval megbolondítva, kedvelt hajviselet volt a hetvenes években, amiért odáig voltak a nők. Az egyszerű fazon napjainkban szintén hódít, így idén is érdemes tenni vele egy próbát.

Szupernőies bob, amire a frufru teszi fel a koronát

Bár Michelle Pfeiffer csupán A sebhelyesesarcú című filmben viselte ezt a frizurát, az akkor elsütött frufruja akkorát ütött, hogy azóta is inspirációs forrásként emlegetik a fodrászok. A nőies bob fazont nagyszerűen kiegészítik az egyenesre vágott tincsek.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés