A frufru igazi klasszikus, ami sosem megy ki a divatból. A rövidebb tincsek megtörik a hosszú lobonc egyhangúságát, és elképesztően nőiessé teszik a megjelenést. Az idei Oscar-gálán Margot Robbie egyszerű, de annál bájosabb retró frizurájával keltett feltűnést, ez a hajstílus pedig irányadó lesz a nyári divatban.

hirdetés

Bár az utóbbi években sokféle nosztalgikus frufrufazon szivárgott vissza a trendek közé, csak kevesen merik bevállalni a homlokba omló, rövidebb tincseket. A francia nők kedvenc hajviselete ugyan kétségkívül megbolondítja és nőiessé teszi a megjelenést, sokan attól tartanak, hogy frufruval kevésbé lesz alakítható a frizurájuk, így hamar ráunnának. Az alábbi sztárfrizurák igazán remekül példázzák, hogy kár emiatt aggódni!

Margot Robbie frizurája irányadó a divatban: így a legbájosabb a frufru

Manapság a trendek nagy része a múltból inspirálódik, ennek köszönhetően főként nosztalgikus frizuramódik bukkannak fel a palettán, újragondolt változatban. A hetvenes években sikkesnek számító hajviseletek továbbra is hódítanak, így a függönyfrufrutól még nem kell elbúcsúznunk. A hippikorszak felkapott frizurái mellett megjelenik a nyolcvanas évek hanyagságával, vagányságával átitatott shag.

Úgy tűnik, a frufrukkal kiegészült a frizurák Hollywood egyik legnépszerűbb színésznőjét is megihlették, Margot Robbie ugyanis elöl rövidre vágott, bájos hajviselettel jelent meg az Oscar-gála vörös szőnyegén. A szőke híresség nem vált meg hosszú loboncától, csupán egy laza frufruval tette teljessé a kinézetét. A lépcsőzetes tincsek pedig nagyszerűen keretezik az arcát.

A Jane Birkin ihlette fazon csodásan passzol a színésznőhöz, új frizurájával pedig rengeteg elismerést zsebelt be.

 

Ami a frufrustílusokat illeti, az egyformára vágott tincsek mellett beúszik a képbe a bohém rendezetlenség, ami csak még vonzóbbá teszi a megjelenést. A hetvenes évek slágerfazonjai úgyszintén felbukkannak, és a Brigitte Bardot inspirálta hajviseletek is megjelennek a palettán. A sikkes frufruk sora szinte végtelen, így mindenki könnyedén megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló variációt.

 

Kiemelt kép: Pool / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés