A 25 éves Gigi Hadid tavaly szeptemberben adott életet kislányának, és érthető módon, azóta igencsak visszavett a munkatempójából. Nem tűnt el teljesen a nyilvánosság elől, de eddig nem vállalt fotózásokat. Most egy címlap erejéig tért vissza a reflektorfénybe, méghozzá elképesztően nőies, formás alakkal.

Gigi Hadid tavaly is toplistás volt a legjobban fizetett modellek között, annak ellenére, hogy nem zárt teljes évet, hiszen várandósan valamivel kevesebb munkát vállalt, majd megszületett a kislánya, és egy időre háttérbe vonult.

2020-ban a V magazin villantós naptárával kezdte az évet, idén azonban csak a testvére, Bella Hadid szerepelt a vetkőzős kalendáriumban. Bár Gigi Hadid nem jön zavarba attól, ha meg kell szabadulnia a ruháitól, most egy egészen finom hangulatú, szolid fotósorozatot vállalt be a Vogue kedvéért.

Gigi Hadid nőiesebb, mint valaha: így fest pár hónappal szülés után

Újdonsült anyukaként szinte ragyog a fiatal modell, és igazán szuper formában van. Most is hihetetlenül karcsú, de nem annyira vékony, mint korábban. A címlapról rögtön szembetűnik, hogy nőiesebb és formásabb, mint valaha. Az sem lenne baj, ha nem fogyna tovább, ennél az alaknál akár most meg is állhatna, hiszen egészségesen szép és arányos.

Igaz, ma sem mondható távolinak a szülésélménye, hiszen alig öt hónap telt el azóta, hogy világra hozta gyermekét, de amikor lencsevégre kapták a Vogue márciusi számához, még nagyon friss volt számára az anyaság.

A képekhez készült interjúban boldogan mesélt a tapasztalatairól, a kislánya születéséről, és arról, hogyan változott meg az élete egy szempillantás alatt. Gigi Hadid nem fogadott fel gyerekfelvigyázó dajkát, minden idejét a lányával tölti, és szinte elszigetelve él egy farmon.

A fotózás egyelőre csak egy kis kirándulás volt számára, valószínűleg még nem fog visszatérni ripsz-ropsz a kifutóra. A Vogue márciusi divatanyagában retró stílusú ruhákat visel a modell, a haja csak simára van vasalva, és nagyon finom smink színesíti az arcát. Ethan James Green fotóin játékos, kissé hippis hangulatot keltenek a ruhák, melyeknél a vörös szín dominál a mintázatban.

 

Kiemelt kép: Kristy Sparow/Getty Images.

Képgaléria képei: Ethan James Green/Vogue.

  • Megosztás:
hirdetés