2023 számos izgalmas újdonsággal szolgál, noha a frizuradivat régi klasszikusokat is előhúzott a kalapból. Ezek lesznek a legtrendibb fazonok idén.

hirdetés

Az új esztendő eljövetelével sokan gondolkoznak stílusváltáson. Noha az új trendeket már előzetesen tudni lehet, a stílusújító divat ilyenkor robban be igazán. Nem csupán a hajszínváltás dobja fel a megjelenést, egy új fazonkialakítás egészen más kisugárzást kölcsönöz az arckarakternek. Aki most szánja rá magát a változtatásra, igazán szerencsés helyzetben van, ugyanis idén mindenféle stílus és hajhossz megtalálható a széles kínálatban.

2023 izgalmas repertoárral készült, a frizuradivat változatosabb, mint valaha

Az örök klasszikusokat nehéz lesöpörni a dobogó éléről, ám az idei év számos izgalmas, újszerű frizurafazont vonultat fel a repertoárban. A méltán népszerű bobfazontól még 2023-ban sem búcsúzunk, ám vannak olyan vágások, amelyek meglepően nagy lendülettel tértek vissza a retró irányzatok közül. A hírességek háza táján mindig érdemes nézelődni, ha divatról van szó, ugyanis a legtöbben már jó előre kipróbálják a következő szezon legmenőbb trendjeit.

Idén teljesen mindegy, hogy hosszú vagy rövid, vagány vagy kifinomult hajstílust szeretne az ember lánya, gyakorlatilag mindenki megtalálhatja az ízléséhez, elképzeléséhez leginkább passzoló verziót. A frufru minden bizonnyal hatalmas sikert arat majd 2023-ban, szinte bármelyik fazon feldobható ezzel az aprócska részlettel.

A galériában megnézheted az idei év legsikkesebb, legmenőbb frizuráit.

 

Ami nem volt váratlan, az egyértelműen a bobfazon listavezető szerepe. Ezt a vágást egyszerűen képtelenség letaszítani a trónról, ám idén a klasszikus loknis tincsek mégis megpróbálkoztak vele. Ha egyetlen szóval kellene jellemezni az aktuális trendeket, nem tudnánk. Ám annyit mondhatunk, hogy a felhozatal izgalmasabb és változatosabb, mint valaha.

Akkor sem kell elengedned a stílusváltás lehetőségét, amennyiben nem szeretnél megszabadulni a hosszú tincseidtől, ugyanis egy sikkes frufruval bármikor megbolondíthatod a megjelenésedet. A menő hullámokat ne hagyd ki a frizurádból, ugyanis idén abszolút a loknis tincsek hódítják meg a divatot. Ha rövidebb fazonon gondolkozol, a bixie, vagyis a bob és pixie keveréke ütős, dögös és különleges külsőt kölcsönöz majd, de az elvékonyított tincsekben lenyúló octopus vágással sem lehet mellényúlni.

Kiemelt kép: Miikka Skaffari/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés