Az esküvőn kiemelt hely jut a frizurának, ami, ha sikkes és stílusba vágó, sokat tesz hozzá a menyasszony megjelenéséhez. Bár a hagyományos fátyol újra divatos, amennyiben csodás kiegészítőt vagy hajékszert viselsz, cseppet sem fogod érezni a hiányát. Ezek a frizurák egytől egyig gyönyörűek, ám a menyasszonyi hajdísz teszi fel rájuk a koronát.

hirdetés

Az utóbbi években egyre divatosabbá váltak az egyszerű menyasszonyi frizurák. A fodrászok már nem készítenek bonyolult kontyokat, sok ara pedig a fátylat sem igényli. A természetességet sugalló kiengedett haj lett a legnagyobb trend, ami egyenes, hullámos és göndör formában éppúgy keretezheti az arcot. A fonások, copfok úgyszintén vezetik a népszerűségi listát, melyek hétköznapiból rögtön elegáns stílusúvá avanzsálnak egyetlen hajdísz segítségével.

Nem feltétlenül kell bonyolult dolgokra gondolni. A pár éve divatosnak számító tiarák kikoptak az aktuális irányzatokból, a helyüket pedig sokkal finomabb hajékszerek és díszítőelemek vették át. Akár egy szál virág is bekerülhet a frizurába. Ezekhez a variációkhoz nincs is szükség fátyolra, mivel önmagukban is roppant elegánsak.

Elegáns, romantikus menyasszonyi frizurák, melyeket még csodásabbá tesz a hajdísz

Az egyik legkifinomultabb variáció, ha gyöngyöt teszel a hajadba. Nem kell vele túlzásba esni. Pár apróbb gömb a copfon vagy a kontyban bőven elég. Az efféle hajékek szétszórtan is elhelyezkedhetnek, követhetik egymást szorosan, vagy felvehetnek valamilyen alakzatot, esetleg hajcsat formájában jelenhetnek meg.

A gyöngyöket keverheted akár virágokkal is. Ez a megoldás szintén roppant népszerű, hiszen megmarad az elegancia, egy csipetnyi romantikával fűszerezve. Ebben az esetben nem kelt túl hideg hatást a frizura.

A minimalista menyasszonyok imádni fogják az apró hajdíszek trendjét. Ennek a lényege, hogy egyetlen hajcsatot vagy több aprót helyez el a frizurában a fodrász. Visszafogott, mégis ünnepi lesz a megjelenés.

A frizurán körbefutó koszorúk úgyszintén kedveltek a szezonban. Itt nem a klasszikus virágfüzérre kell gondolni, hanem egy mutatós tarkódíszre, ami a hajviselet hátsó részén helyezkedik el. Nagyon látványos, ezért ebben az esetben semmi szükség a fátyolra.

Az élő vagy élő hatású virágok is bekerülhetnek a menyasszonyi frizurába. Érdemes olyat választani, ami a nap végén is friss hatást kelt. A fátyolvirág például jó választás lehet, ez garantáltan nem fog elhervadni a kontyban.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés