Bár minden menyasszonyi kreáció magára vonzza a tekintetet, a híres nők esküvői ruhái rendszerint bejárják az internetet, a rajongók alig várják, hogy saját szemükkel lássák a csodálatos darabokat. Íme néhány ismert hölgy, akinek a választására szinte mindenki emlékszik.

hirdetés

Híres nők különleges, gyönyörű esküvői ruhái

Az esküvők alkalmával a násznép tekintete abszolút az ifjú párra tapad, de a legtöbben a menyasszony ruháját veszik kapásból szemügyre. Amikor az ember lánya híres, ez a jelenség még inkább fokozódik, ugyanis jóformán az egész világ kíváncsi a nagy napon viselt kreációra.

Audrey Hepburn a második esküvőjén egy kicsit eltért a hagyományoktól, rövid ruhában mondta ki a boldogító igent. Az egyenes szabású Givenchy kreációval beírta magát az esküvői divattörténelembe. A színésznő elegáns volt, mégis rendkívül egyedi és merész.

Kate Moss esetében valószínűleg a többség arra számított, hogy valamilyen extravagáns, vagányabb hangulatú esküvői ruhában áll majd az oltár elé. A szupermodell azonban hatalmas meglepetést okozott az elképesztően elegáns, gyönyörű darabbal. A meseszép kreációt John Galliano alkotta meg, a klasszikus sellőfazon, az áttetsző anyag és a ragyogó flitterek tették emlékezetessé a Kate Moss megjelenését.

Sarah Jessica Parker nevét hallva valószínűleg mindenki a Szex és New York című sorozatra, illetve Carrie Bradshaw-ra asszociál, aki rajongott a divatért és a látványos, habos-babos kreációkért. A színésznő a való életben is a divat szerelmese, azonban az esküvőjére egészen meglepő darabot választott. Egy fekete Morgane Le Fay darabban mondta ki a boldogító igent.

2021-ben Lily Collins esküvői ruhája vitte a prímet, a gyönyörű csipkedarab láttán minden rajongó szava elakadt. A testhez simuló Ralph Lauren kreációban hihetetlenül letisztult, modern, mégis klasszikus formában jelenik meg a csipke, a hosszú uszály pedig lélegzetelállítóvá varázsolja az összképet.

Paris Hilton egy mesébe illő Oscar de la Renta ruhát viselt az esküvőjén. A gyönyörű darab egyszerre volt különleges és klasszikus, visszafogott és látványos. A híresség imádja a merész, sokat mutató ruhákat, ám a nagy napra egy lehengerlően nőies, könnyed ruhát választott.

Mandy Moore egy Rodarte kreációban vonult az oltár elé, amely leginkább romantikus színével keltett feltűnést. Na persze a gyönyörű vonalvezetése, habos-babos kivitelezése mellett. A babarózsaszín árnyalat hihetetlenül különlegessé tette a megjelenését, szó szerint hercegnőként ragyogott a ruhában.

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés