A csinos fejdíszek mondhatni kötelező elemei az esküvőknek, a csatok, hajráfok, tiarák pillanatok alatt fejedelmivé varázsolják a megjelenést. A hosszú loknikban könnyedén rögzíthetőek, ám a kurta tincsek feladhatják a leckét. Most mutatunk egy praktikus trükköt, amellyel rövid frizurában is elhelyezhető a hajdísz!

hirdetés

A rövid frizurák igazán változatosan viselhetőek, hiszen könnyedén trükközhetsz a választékkal, a tincsek hosszával vagy a formázással. A csinos, nőies kiegészítőkkel pedig a pixie fazon is pillantok alatt mutatóssá, nőiessé válhat.

Az esküvőn ennek különösen nagy a jelentősége, elvégre a nagy napon minden ara szeretné a legjobb formáját hozni. Ám a mutatós fejdíszeket, csatokat nem egyszerű elhelyezni, és a nap folyamán könnyedén elmozdulhatnak, ezért sok menyasszony nem is próbálkozik velük. Szerencsére erre a bosszantó problémára is létezik egy ügyes praktika, amely pillanatok alatt megoldja a frizuragondokat.

Ilyen egyszerűen fixálható a hajdísz a rövid frizurában

A rövid haj esetében hosszú loknik híján nincs miben megkapaszkodnia a kiegészítőnek, a hajtűk pedig nem túl praktikusak, mivel kivillannának a hajszálak közül. Ahhoz, hogy a hajba tűzhető dísz ne csússzon ki, egy nagyon kreatív ötlettel állt elő egy blogger.

A frizura elkészítéséhez pár apró hajtincset csatolj külön, így később könnyedén eltakarják a hajgumit. Elegendő egy apró copfot készíteni, hiszen másképp elállhat, és a ráomló hajat is kinyomja. A dísz apró fogai könnyedén belesiklanak a hajba, ám a gumi megakadályozza, hogy kicsússzon, és stabilan rögzíti a szép kiegészítőt.

Egy másik, nagyon ötletes praktikával egy gyönyörű koszorúra emlékeztető frizurát készíthetsz. Csupán csavard meg a tincseket a videón látható módon, és dobd fel apró virágokkal vagy csatokkal. Ehhez, mint egy fonásnál, a két tincs egyikéhez mindig hozzá kell csatolni egy újabbat, így lesz folyamatos koszorú hatása.

Nem szükséges hozzá hosszú haj, az apró tincsek így is megtartják a formájukat. Utolsó simításként lazítsd meg óvatosan a fonatot, így több volument kap a frizura. A fehér virágokat is kipróbálhatod, vagy bármi mással feldobhatod a megjelenésed a nagy napon, a végeredmény biztosan mesés lesz!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés