Nyáron a színes, mintás ruhák abszolút a rivaldafénybe lépnek, az élénk tónusok és az izgalmas motívumok hihetetlenül felfrissítik a megjelenést. Ahogy tavaly, úgy idén is a virágokért rajonganak a nők.

hirdetés

Színes, mintás ruhák viselése nyáron

A színekkel soha nem lehet mellélőni, egy-egy gyönyörűen vibráló tónus az év teljes időszakában megbolondítja a kisugárzást. A nyári szezon egy kicsit mégiscsak különbözik a többitől, ugyanis ilyenkor többen éreznek késztetést arra, hogy még a legmerészebb, legfeltűnőbb árnyalatokat is magukon viseljék. A természet pompás árnyalatai és a ragyogóan romantikus naplementék a divatra is jelentős hatást gyakorolnak.

Minden évben van egy bizonyos kedvenc, ez pedig a színekre és a mintákra egyaránt igaz. Az elmúlt években a pasztell, finom árnyalatok térhódítása után inkább a neontónusok taroltak az utcai divatban, ez pedig idén nyáron sincs másként. A mintákat tekintve visszatértek a retró részletek, azonban egyértelműen a virágminta a nyerő.

A galériában összegyűjtöttünk néhány izgalmas, elképesztően nőies színes, mintás összeállítást, amelyek abszolút megalapozzák a frissítő nyári hangulatot. Remek inspirációként szolgálnak, ha egy kissé tartanál a merészebb tónusok viselésétől.

 

Bár tény, hogy egy színes, mintás darabban bárki kitűnik a tömegből, az eleven színektől egyáltalán nem kell félni. Nem csak azért érdemes kísérletezni velük, mert feldobják a hangulatot és a megjelenést. A megfelelő árnyalatok derítik az arcot, ezáltal látványosan fiatalítják a megjelenést. Ráadásul az élénkebb színeknek köszönhetően a közérzet is változhat. A piros szín esetében például elmondható, hogy sokan dinamikusabbnak, lelkesebbnek érzik magukat az energikus, vérpezsdítő árnyalatnak köszönhetően.

Szerencsére az üzletek kínálatában számtalan színes, mintás ruha található, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló változatot. A klasszikus virágminta mellett jöhetnek a pöttyök, az absztrakt printek és a nyári hangulatot teremtő levélmotívumok is, egyikkel sem lehet mellényúlni. A minták nagyságával azért érdemes trükközni, ugyanis a nagyobb léptékű formák optikailag szélesítik az adott területet, alakformáló hatásuk igencsak jelentős.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés