Ezek a tavaszi trendek nyáron is tarolni fognak! Mutatjuk azokat a sikkes, csinos ruhadarabokat, amelyeket nem érdemes a szekrény mélyére száműzni a szezonváltás miatt.

hirdetés

Ütős tavaszi trendek nyáron: így emeld át őket az új szezonba

A legtöbben egy-egy szezonváltás alkalmával szelektálják át a meglévő ruháikat, vagy legalábbis alaposan átrendezik a gardróbszekrényt, hogy az aktuálisan viselt holmik hozzáférhetők, könnyedén elérhetők legyenek. A divat rendszerint követi az évszakok váltakozását, s minden egyes időszakban más és más trendeket vonultat fel. Noha állandóan változik, hogy éppen mi számít sikkesnek és divatosnak, vannak olyan ruhadarabok, amelyekről nem érdemes lemondani, hiszen nyáron éppen olyan stílusosan viselhetők.

Összegyűjtöttünk hét olyan tavaszi ruhadarabot, amelyek népszerűségét tovább élteti a divat a nyár folyamán. Egyszerűen beemelheted őket a lengébb, könnyedebb összeállításokba, még a legnagyobb forróságban is szuperül helyt fognak állni. A galériában mutatjuk, hogyan viselheted ezeket a cuccokat az elkövetkezendő hónapokban.

 

Az idei év kifejezetten szerencsés, hiszen a túlméretezett, lezser szabás számít sikkesnek és stílusosnak. Ezek a könnyedebben varrt fazonok abszolút komfortosnak számítanak nyáron is. Vegyük alapul például a széles szárú farmernadrágokat. A feszülős, testhezálló darabok a nagy melegben gyakorlatilag ráolvadnak az ember lábára, míg az A vonalban szélesedő változatok például kifejezetten kényelmes viseletnek bizonyulnak hőségben is.

A hosszú szoknyák egyértelműen jolly jokernek számítanak nyáron, a tavasszal viselt pliszírozott darabokat semmiképp nem érdemes a szekrény mélyére száműzni. Egy csinos papuccsal vagy szandállal legalább olyan jól mutatnak, mint edzőcipővel vagy a tavasz kedvenc lábbelijével, a mokaszinnel.

Ha valamit felkapnál a hátadra, érdemes egy menő farmerdzsekit vagy oversize blézert választanod. A farmerkabát szuperül mutat a lenge nyári ruhákkal, hűvösebb reggeleken vagy estéken kifejezetten jó szolgálatot tesz. A blézer egy elegánsabb vonalat képvisel, munkanapokon rendkívül stílusos és nőies megjelenést kölcsönöz. A lezser eleganciához elegendő, ha egyszerű fehér inget veszel a póló vagy top fölé, az összkép tényleg zseniális lesz!

A nadrágkosztümökkel nyáron sem lehet nagyot hibázni, csupán arra kell figyelni, hogy a melegebb napokon ne szerepeljen túlzottan sok réteg a szettben. Egy vékony, aprócska top például bőven elegendő lehet a blézer alá, lábbelinek pedig választhatsz egy csinos papucsot vagy magas sarkú szandált, hihetetlenül elegáns lesz az eredmény.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés