Bár a nyár hamarosan véget ér, a sikkes, nőies szandálok egy darabig még biztosan velünk maradnak. Vannak kifejezetten klasszikus, időtálló fazonok, melyek sokféle stílusban megállják a helyüket, és évek óta megtalálhatók a repertoárban. Az efféle kreációkra a leárazásokon sem nehéz rábukkanni, és megéri beszerezni őket, hiszen ősz elején, és a jövő szezonban éppúgy jól kihasználhatók, sokféle stílusban elsüthetők.

hirdetés

A szandálok most kifejezetten változatos formában keringenek a divatban, több irányzat fut egymás mellett, így egyszerre találhatóak meg a repertoárban a nagyon sportos, illetve a finom, nőies darabok. A stílusok keveredésének köszönhetően az sem gond, ha az előbbit párosítod egy csinos egészruhához. Kivétel nélkül bármi előkerülhet, a pillanatnyi, kilencvenes éveket idéző trendek mellett találhatunk klasszikus, nőies variációkat.

A letisztult sikkes szandálok a ruhatár legjobban kihasználható elemei. Érdemes olyan fazont választani, mely több stílusban megállja a helyét, így nem lesz probléma a kombinálásával. A másik fontos szempont, hogy a kiválasztott darab ne csupán egy mikrotrend felkapott eleme legyen, ezáltal jövőre, esetleg utána is megállja majd a helyét.

Sikkes, nőies szandálok nyár végére, ezeket a fazonokat érdemes keresni

Az egyszerű csatos fazonok megfelelően fogják a bokát, és kifejezetten kényelmesek. Ideálisak modern, városi öltözékekhez, illetve a nyaralós szettekhez. Az ilyen lábbelik sosem mennek ki a divatból, csupán a díszítésük változik szezonról szezonra. Ha időtálló kreációra vágysz, akkor minél letisztultabb darabot érdemes választani.

 

A fémrészletekkel feldobott verziók szintén évek óta jelen vannak a divat vérkeringésében, ami nem véletlen. A különleges elemek remekül harmonizálnak az egyszerűbb fazonokkal, feldobják az egészruhákat, és megkönnyítik az ékszerválasztást.

 

A klasszikus, vastagabb talpú verziók szintén klasszikusnak számítanak, könnyű őket variálni, ezzel pedig igazán egyszerűvé teszik a nyári szettek megkomponálását. Ha olyan darabot szeretnél, amit garantáltan ki tudsz használni, akkor érdemes a ruhatárad fő színeihez igazítani a lábbelit.

 

A saru sokak kedvence, és még a retró hangulatú sportszandálok sem tudták lekörözni a népszerű fazont. Évről évre megújul, így mindig az újdonság varázsával kecsegteti a divatrajongókat. Idén főként a boka köré tekeredő pántok hódítanak. Természetesen választhatsz visszafogottabb, klasszikusabb fazont is, az üzletek polcain rengeteg letisztult darabbal találkozhatsz.

 

A magassarkú örök klasszikus, a kisebb sarokmagassággal ellátott lábbelik egyik nő nyári ruhatárából sem hiányozhatnak. A trükkös pántokkal feldobott darabok még ennél is népszerűbbek, mivel megbolondítják a letisztult és nőies öltözékeket. A színeket, fazonokat kedvedre variálhatod, ha igazán bevállalós vagy, akkor a minták is jöhetnek.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képek a cikkben: Jeremy Moeller, Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés