Egy-egy színes blézer nyáron is jól jön a hűvösebb reggeleken és estéken, a vibráló tónusok hihetetlenül megbolondítják az unalmas, snassz szetteket. Inspiráló összeállításokat mutatunk.

hirdetés

Színes blézer viselése nyáron

Amikor az ember számba veszi a nyári szezon kulcsdarabjait, a blézer aligha kerül fel a listára. Tény, hogy a kánikulaszezonban inkább a lengébb, könnyedebb darabok bizonyulnak komfortos viseletnek, ám az elegáns, nőies zakókat sem célszerű a szekrény mélyére száműzni.

Egyrészt elegendő csak alapul venni az időjárási viszontagságokat. Manapság abszolút kiszámíthatatlan, hogy mennyire hűl le a levegő, várható-e egy kiadós zivatar, esetleg erősebb szél. Éppen ezért nem árt néhány pluszréteget is talonban tartani. Egy csinos blézer ráadásul nem csupán szuper átmeneti darab, kifejezetten nőiessé, elegánssá és stílusossá teszi a megjelenést.

A színes verziók különösen passzolnak a nyári hangulathoz, ugyanis az élénk tónusok vibráló, vidám és üde kisugárzást teremtenek. Ilyenkor bármivel kombinálhatod őket, akár a merészebb árnyalatokat is összepárosíthatod, a megjelenés még ebben az esetben sem válik túlzóvá.

A galériában összegyűjtöttünk néhány inspiráló nyári szettet, amelyeket egytől egyig a színes, nőies blézer tesz igazán különlegessé.

 

Az oversize blézerek szuperül mutatnak a lengébb, sokat mutató darabok felett. Egyrészt visszafogottabbá teszik a megjelenést, másrészt akár a szigorúbb irodai öltözködési szabályokba is beleférhet egy könnyed nyári kis ruha, ha elegáns zakóval kombinálod. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb munkahelyen folyamatosan hűti a levegőt a klímaberendezés, így tényleg nem árthat egy csinos felső, amit ilyenkor az ember a hátára tud teríteni.

Az egyszerűbb nyári ruhákat sikkesebbé és stílusosabbá varázsolja a színes blézer. Ahhoz, hogy még kifinomultabb és ízlésesebb hatást keltsen az összkép, érdemes olyan árnyalatot választani, ami a ruha színében, mintájában visszaköszön. Akár a kiegészítőket is hozzáigazíthatod a blézer tónusához, ebben az esetben garantált a stílusos összhatás.

A melltartótop-blézer kombináció trendje idén már kezd alábbhagyni, azonban ezen a nyáron még gyakran bukkan fel az utcai divat repertoárjában. A dögös párosítással könnyedén játszadozhatsz, sportos és nőies is lehet az eredmény, attól függően, hogy variálod a fazonokat.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés