Ezek a nyári papucsok nem csak sikkessé és nőiessé varázsolják a megjelenést, bónuszként még hihetetlenül kényelmesek is. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a szezon legkapósabb fazonjait.

hirdetés

Nyári papucsok árakkal, lelőhelyekkel

A hétköznapi öltözék legfőbb pontja egyértelműen maga a ruha, ám az egyszerű kulcsdarabok esetében a kiegészítők azok, amelyek sokkal többet nyomnak a latban. Sokszor elegendő csak lecserélni a lábbelit, s máris egészen más fényben tetszeleg az outfit, új stílust kap a megjelenés.

A nyári szezon kifejezetten kedvező ebből a szempontból, ugyanis ilyenkor a cipők, sneakerek, mokaszinek, szandálok és papucsok egyaránt szóba jöhetnek egy-egy munkanapon vagy kirándulás alkalmával. Az elmúlt időszakban leginkább a menő espadrilles szandálok voltak népszerűek, ám pár éve érzékelhető volt, hogy a papucsok egyre inkább átveszik az uralmat az utcai divat felett.

Idén egyértelműen a kényelmes, mégis nőies darabok viszik a prímet, amelyek a hatalmas melegben kifejezetten kényelmes viseletnek bizonyulnak. A galériában összegyűjtöttük a szezon legnépszerűbb fazonjait, árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk őket.

 

Idén a papucs minden formában hihetetlenül stílusos. Persze a jó öreg strandpapucsok továbbra sem hódították meg az utcai divat színterét, a repertoár elképesztően változatos, izgalmas darabokat tartogat a 2023-as nyári szezonra.

A fazonokat tekintve mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb és legelőnyösebb verziót. Vannak laposabb és emeltebb talpú, lábujjas és szimpla változatok is. A legmenőbb egyértelműen az ultralapos talpú, minimalista papucs idén, ami sikkes ruhák, szoknyák mellett franciás, olaszos riviérahangulatot kölcsönöz a megjelenésnek. Számtalan módon variálható, sportosabb, lezserebb és elegánsabb összeállításokban éppúgy megállja a helyét.

A színek között talán a barna az, ami kiemelkedően listavezető 2023 nyarán, azonban az élénkebb árnyalatokkal és a mintás darabokkal is érdemes kísérletezni. Habár apró részletről van szó, egy csinos, feltűnő papucs elképesztően meg tudja bolondítani az unalmas hétköznapi szetteket.

A szalmatalpú verziók és a klasszikus parafatalpú papucsok szintén temérdek változatban találhatók meg az üzletek kínálatában, ezekben akár hosszú városi sétákat is meg lehet tenni, ugyanis az emelt talprésznek köszönhetően rendkívül kényelmesek, miközben a nőies megjelenésről sem kell lemondani.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés