A telt blogger nagyon tudja, hogy az aktuálisan divatos szettek hogyan mutatnak igazán csinosan. Apró stílustrükkjeit imádják az Instán.

hirdetés

A divatvilág elképesztően sokat változott az elmúlt időszakban, manapság már nem csupán a gazellaalkatú hölgyek tudnak érvényesülni a szakmában, a Kate Moss által közvetített heroin sikk abszolút háttérbe szorult. A legtöbb divatbemutatón teltebb manökenek éppúgy vonulnak a kifutón, s számos divatkampányban figyelembe veszik, hogy a női test igencsak változatos lehet, a vastagabb comb, a párnás has sem tabu vagy szégyellnivaló.

A testpozitív szemlélet a közösségi médiában ugyancsak észlelhető, a divatbloggerek között átlagos testarányokkal rendelkező, látványosan karcsú, valamint teltebb alkattal megáldott hölgyek éppúgy felbukkannak. Ez hatalmas segítség mindazok számára, akik mások öltözködéséből inspirálódnak. Számos kampány, divatfilm és online webshop kizárólag vékony modelleken mutatja be a szezon kulcsdarabjait és az aktuális kínálatot. Márpedig azt nagyon nehéz eldönteni, hogy egy nem tökéletesen arányos, cseppet sem 90-60-90-es alakon hogyan mutat majd az adott darab.

A sokak által követett és kedvelt blogger, Diana kifejezetten azokat a szetteket mutatja be, amelyeket a karcsú Insta-modellek viselnek a hétköznapok során. Célja, hogy rávilágítson, nem az alkati adottságokon múlik a sikkes, nőies megjelenés. Az apró részletekben, fazonpárosításokban rejlik a lehengerlő összkép. Több mint négyszázezren kísérik figyelemmel posztjait, stílustippjeit imádják a neten.

A telt blogger bebizonyítja, hogy bárkin jól mutathatnak a népszerű divatos szettek

Pinterestről és Instagramról merít inspirációt, rendszerint kipróbálja, hogyan mutatnak teltebb alakon a vékony, gazellaalkatú hölgyek által kedvelt fazonok, népszerű kombinációk. A biciklisnadrágok például nagyon felértékelődtek az elmúlt időszakban. A korábban kizárólag edzéshez használt tapadós, térdig érő nadrágok igazi trendi divatelemmé nőtték ki magukat, inggel és edzőcipővel kombinálva hihetetlenül stílusossá varázsolják a megjelenést.

A telt alkatú blogger mindig figyel arra, hogy a lehető legelőnyösebbé alakítsa a trendi szetteket. Pontosan tudja, hogy tulajdonképpen a ruha fazonja, valamint az apró részletek, a kiegészítők számítanak igazán a nőiesség megteremtésekor. Sokan kifejezetten ódzkodnak a hosszú szabású ruháktól, ugyanis attól tartanak, hogy a bokáig érő fazon még inkább összetömöríti az alakjukat. Diana bebizonyítja, hogy ez egyáltalán nincs így, ha egy finom esésű, könnyeden karcsúsított darabra esik a választás. Persze egy magas sarkú szandál még tovább fokozza az elegáns, sikkes összhatást.

Ugyanez igaz a pliszírozott midiszoknyákra is. A rakott fazon sokaknál tiltólistára kerül, ám hatalmas tévhit, hogy látványosan szélesítené az alakot. A telt blogger szuper trükkje, hogy a derékvonalra helyezi a hangsúlyt, ezáltal senki nem azt figyeli, hogy meddig ér a szoknya, optikailag szélesíti-e, vagy inkább nyújtja az alakot az adott darab. Almaalkat esetén érdemes a mell alatti területnél megkötni a pólót, vagy valamilyen segédeszközzel, például egy látványosabb övvel fókuszba helyezni a legkarcsúbb területet.

A telt blogger a rövidnadrágokról sem mond le, az egyik kedvence a röviden szabott kertésznadrág. Ez a fazon tényleg mindenkinek jól áll, alkati adottságoktól függetlenül. Mivel az alsó és a felső rész között nincs kontraszt, az anyag folytatólagos, így az eltérés nem töri meg az összhangot, ennek köszönhetően pedig karcsúbbnak tűnik az alak.

A csinos kis nyári ruhák szintén megtalálhatók a ruhatárában. A lényeg, hogy a ruha hossza térd felett végződjön, különösen akkor, ha az aktuálisan divatos rakott fazonról van szó. A V kivágás és a derékban húzott szabás pedig különösen előnyösen mutat teltebb alkaton.

Kiemelt kép: diana.dares/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés