Már kopogtat a tavasz az ajtón, így ismét előkerülhetnek a nőies egészruhák! A szeszélyes idő sokszor csalóka lehet, ezért érdemes olyan fazonokat választani, amelyek kicsit vastagabb anyagból készültek, és akár még bakanccsal is megállják a helyüket a réteges öltözékben.

hirdetés

Nincs tavaszi szezon csinos egészruhák nélkül! A stlílusmixelő trendeknek köszönhetően a nőies fazonok már szinte bármivel viselhetőek. A hűvösebb napokon csizmával, bakanccsal és elegáns szövetkabáttal, enyhébb időben pedig átmeneti cipővel kombinálhatod őket.

A felhozatal igazán változatos, szép számmal sorakoznak a vastagabb anyagból készült kreációk is a kínálatban. A lenge, légies darabokat ilyenkor még nem ajánljuk, ezekben igazán könnyű megfázni. A hosszabb ujjal ellátott fazonvariációkra azonban már most érdemes lecsapni, hiszen ezeket később éppúgy ki tudod majd használni.

Csinos, nőies egészruhák, amelyek nem hiányozhatnak a tavaszi ruhatárból

Tavaly ősszel nagyon divatosak voltak a kötött ruhák, ezektől a daraboktól sem kell még elbúcsúzni, mivel a tavaszi szezonban úgyszintén felbukkannak. A sikkes ingfazonok sem maradhatnak ki a repertoárból, és a farmeranyagból készült egészruhákat is megtalálhatod az online választékban.

Újdonságként jelennek meg a hatvanas-hetvenes évek divatjára jellemző kantáros ruhák, amelyek kifejezetten praktikusak. Előnyük, hogy jól rétegezhetőek, védik a derekat, és könnyedén kombinálhatóak vékonyabb pulóverekkel.

 

A sportosabb hölgyek imádni fogják az oversize pulóverekre hajazó, kényelmes pamutruhákat, de a nőies stílus kedvelőinek is tartogatunk pár jól variálható kreációt. A sikkes műbőr ruhával nehéz hibázni, a karcsúsító fazonverziók pedig a legtöbb testalkaton jól mutatnak.

Természetesen a kiegészítőkről sem szabad megfeledkezni, melyekkel még sikkesebb lesz az összhatás.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés