A midiszoknya az őszi divat must-have darabja. A változékony időben jó szolgálatot tesz a lábszárközépig érő ruhafazon, hiszen, miközben fedi a lábakat, a bokát mégis kivillantja. Számos formában felbukkan ez a fazon, és ami a legjobb, hogy változatosan variálható.

hirdetés

A midiszoknya idén az őszi divat egyik megkerülhetetlen eleme. A hosszabb szoknyafazon népszerűsége még nyáron lángolt fel, szinte minden üzletben felbukkantak a könnyed anyagból szabott ruhadarabok. A szezon nagy kedvence egyértelműen a szatén volt, ám emellett megjelentek a pamutból és más légies kelméből készült kreációk.

Az őszi divat kedvence a midiszoknya: ezekben a szettekben elképesztően jól mutat

A midiszoknya sportos és elegáns stílusban egyaránt jól mutat. A kora őszi időben a kedvenc darabodat színes inggel és magas sarkú cipővel viselheted. A mintákat sem érdemes kihagyni a megjelenésből, a vibráló színkombinációk remekül felpezsdítik a szerelést.

 

A midiszoknya alapvetően egy letisztult, nőies ruhadarab. Ennek köszönhetően jól mutat a minimalista összeállításokban. A szaténból vagy más fényes anyagból szabott darabokról még nem érdemes elfeledkezni, inggel, vékony dzsekivel és zárt lábbelivel továbbra is szerepet kaphatnak az utcai öltözködésben.

 

A különféle színes, mintás, kicsit bohókás verziók magukban hordozzák a játékosságot, így ezeket bátran kombinálhatod sportcipővel és kapucnis pulóverrel. A streetwear jól ismert fazonjai nem veszik el a megjelenés nőiességét.

 

Midiszoknya bármilyen anyagból készülhet, éppen ezért a farmer sem maradhat ki a játékból. A farmerszoknyák az őszi szezonban is roppant népszerűek, illetve jól kombinálhatók. A hosszabb verziókat könnyedén variálhatod melegebb rétegekkel úgy, hogy ne fázz meg.

Az efféle darabokat azonban érdemes még enyhébb időben elsütni, ilyenkor testszínű harisnyával, sportcipővel és farmer- vagy bőrdzsekivel is vagány kombinációt alkothatnak. Nem minden szoknyatípushoz passzol jól a sportcipő, de a farmer midiszoknya épp az a típus. Ugyanakkor hosszabb szárú csizmával elsütve egészen más stílust mutat, ami szintén sikkes, nőies.

 

A pliszírozott midiszoknya roppant romantikus, bájos megjelenést garantál. A különféle mintás, színes verziók pedig izgalmassá teszik az öltözéket. Ez a fazon akár csizmával is kombinálható, ami lehet rövidebb vagy hosszabb szárú. Nagyon népszerű a westerncsizma, ez kellő izgalmat csepegtet az outfitbe.

 

Ha inkább az elegánsabb összeállításokat kedveled, a midiszoknyát akkor sem érdemes hanyagolni. Helyet kaphat a kétrészes szettekben, és egy dögös kosztüm elemeként éppúgy garanciát jelent a nőies stílus kialakítására. Mivel ez egy kifejezetten elegáns összeállítás, így inkább letisztult lapos talpú cipővel vagy magassarkúval viseld.

 

Sokszor a legegyszerűbb összeállítások tartogatják a legtöbb izgalmat, a divatos szoknyafazon helyet kaphat a monokróm összeállításokban. A változékony őszi időben előkerülhetnek a rövidebb, hosszabb szárú csizmák, melyek megadják a megjelenés esszenciáját.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képek a cikkben: Christian Vierig, Jeremy Moeller, Streetstyleshooters, Edward Berthelot, Claudio Lavenia / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés