A miniszoknya még mindig hatalmas divat, ráadásul manapság a különböző stílusok keveredése miatt bármilyen szett részeként megállja a helyét. A szimpla hétköznapokon is elképesztően nőiessé varázsolja a külsőt, kiemeli a vonzó lábakat, ráadásul a megfelelő fazon kifejezetten nyújtja a végtagokat, ettől még inkább előnyösnek hat a sziluett.

hirdetés

Sokan inkább nadrágos nőnek vallják magukat, hiszen a szoknya viselése valóban jár némi körültekintéssel, odafigyeléssel a nap folyamán. Ettől függetlenül néha nem árt kilépni a komfortzónából, egy csinos miniszoknya beújítása garantáltan nem okoz csalódást. Olyannyira vonzóvá varázsolja a megjelenést, hogy maximálisan kárpótolja a viselőjét minden nyűgért. Kényelmesen kombinálva cseppet sem lesz zavaró, hogy figyelni kell az ülés módjára, a lehajolásra vagy a harisnya szálára.

Míg korábban inkább a nőies stílusjegyeket képviselték ezek a szexi, gyakran elegáns darabok, mára a stílusok keveredésével jóformán bármivel bátran viselhető egy rövidebb szabású szoknya. Akár a felsőrészeket illetően, akár a cipőket tekintve egy sportos, vagány, de kifinomult összeállítás éppúgy összeboronálható a segítségével. Maguk a szoknyák ugyancsak egyre változatosabb formát öltenek, kosztümszettként, bőrhatású anyagból vagy a már jól ismert farmerverzióban is rendkívül népszerűvé váltak.

 

A miniszoknya nem véletlenül ekkora divat

Bár tény, hogy egy szimpla farmernadrág is lehet roppant nőies, a legtöbb nő egyetért azzal az állítással, hogy egy csinos miniszoknya egyértelműen fokozza a vonzerőt. Mindez azért van, mert egy rövidke fazon kevéssé takargatja a végtagokat, megvillantja a formás lábakat. A megfelelő választás nyújtja, előnyösen formálja a sziluettet, így sokan ragaszkodnak az egyébként lenge, falatnyi darabokhoz. A tavaszi szezonban igencsak sikkes darab a miniszoknya, rendkívül sokoldalúan viselhető.

 

Legyen szó bőrhatású, farmer- vagy egyszerű pamutszoknyáról, bármelyik pillanatok alatt átalakítható egy egészen más stílussá. A nőies megjelenés kulcsát minden esetben a szoknya adja, majd a körítéssel zseniálisan lehet trükközni. Edzőcipővel sportos, míg merészebb, ütős felsőrészekkel inkább vagány hatást kelt az összkép. Az eleganciához nagyban hozzájárul az összhang, így egy kétrészes szett bármilyen eseményen megállja a helyét. Kifinomult ékszerekkel, kiegészítőkkel társítva a legegyszerűbb mini is különlegesnek hat.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés