A semleges tónusú, élére vasalt szövetnadrág nem túl izgalmas darab, de ennek köszönhetően több stílusban elsüthető. Ez a három variáció rámutat arra, hogy a legtöbb alkalommal erős befutó lehet!

hirdetés

A férfiöltönynadrágok mintájára készült szövetnadrág hamar a nők kedvencévé vált, bármily furcsa, de ez a szezon egyik legkapósabb darabja, hiszen több stílusban otthonosan mozog. Egyszerű vonalvezetése, semleges színe, visszafogott, snassz kialakítása a legnagyobb előnye, ugyanis így kedved szerint gyúrhatod, alakíthatod a hangulatát a megjelenésedhez igazítva.

Szövetnadrág több stílusban: 3 verzió, ami kellő inspirációval szolgál

A szimpla szövetnadrág nélkülözhetetlen alapdarabja a tudatosan felépített ruhatárnak. A vastagabb gyapjúszálas anyagok az őszi-téli időszakban is praktikussá teszik az élére vasalt, elegáns pantallót. Irodai viselet gyanánt ideális, de egy kis fantáziával a retró, a sportosan elegáns és a smart casual megjelenés éppúgy megvalósítható általa.

Gyakorlatilag alig akad olyan trendi kulcsdarab, amivel ne passzolna össze. Ing, blúz, kötött pulóver, kardigán vagy mellény, blézer, garbó, bőrhatású kabát, hosszú szövetkabát, csillogó felső, bármi jöhet, ami népszerű a szezonban.

A letisztult kapszulagardrób előnyeit szem előtt tartó divatblogger csak három verziót mutat, hogy miként viselheted a sokoldalú szövetnadrágot, ám ezzel az alappal garantáltan megnyitja az ötletcsapot és annyira megihlet, hogy az élére vasalt nadrágban rejlő összes lehetőséget kimeríted majd. Elég csak benézni a szekrénybe és elképzelni, milyen cuccokkal tudnád összeboronálni ezt a végletekig letisztult kreációt.

Ha a nadrág semleges tónusú, avagy fekete, bézs, esetleg szürke, bátran kombinálhatod bármilyen élénk színnel, de visszafogott, neutrális tónusokkal úgyszintén jól mutat. A retró edzőcipő sem idegen tőle, kedvedre mixelheted az eltérő stílusokat.

Az egyszerű szövetnadrág az egyik legjobban kihasználható slágerdarab idén, ami könnyen meggyőzi az embert azzal, hogy több stílusban elsüthető.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés