A téli szezon legnőiesebb trendje megkérdőjelezhetetlenül növeli a vonzerőt. A szoknya idén hosszú szárú csizmával divatos, no de nem is akárhogyan!

hirdetés

Sokan határozottan parkolópályára küldik a csinos szoknyákat a hideg idő elérkeztével, pedig a stílusos, nőies daraboknak a téli ruhatárban is ott a helye. Na persze egyáltalán nem mindegy, hogy ilyenkor milyen kombinációban mutatkoznak meg a stílusos fazonok. A trendi összhatás mellett a praktikum és a komfortérzet is számít.

Az idei szezon megtalálta a megoldást és remek érzékkel lavírozik a réteges öltözködés és a nőies divat között. Ez a trend 2023 legerősebb párosa, most mindenki így viseli a kedvenc midiszoknyáját. Nem elég, hogy stílusos, a menő kombináció még kifejezetten előnyös is, ha ügyesen trükközöl!

Szoknya hosszú szárú csizmával: ez a trend most mindent visz

Noha a miniszoknyák is simán bekerülhetnek a télies összeállításokba, hiszen harisnyával, combcsizmával és hosszú kabáttal bőven kimerítik a meleg, réteges öltözékek fogalmát, idén mégis a klasszikus midiszoknyák tarolják le az utcai divatot. Sokak szerint a lábszárközépig érő darabok egyáltalán nem előnyösek. Nos, ezúttal jó hírünk van, hiszen a legnőiesebb 2023-as trend még az alakromboló hatás ellen is talált megoldást.

Teljesen mindegy, hogy A vonalú, egyenes vagy ceruzafazonú, netán harang vonalvezetésű szoknyára esik a választás, ebben a párosításban minden verzió csodásan mutat. A lényeg, hogy a szoknyákat hosszú szárú csizmával kell kombinálni. Még az sem gond, ha a testhez simuló szoknya anyaga alatt láthatóvá válik a csizma szára, a lényeg, hogy a lábak ne kandikáljanak ki a szoknya alól.

A téli trend trükkje, hogy tulajdonképpen semmit nem mutat, kellően meleg, mégis hihetetlenül nőies. A hosszú szárú csizmák talán soha nem voltak még ennyire divatosak, ahogy a midiszoknyák is abszolút virágkorukat élik most. A két kulcsdarab összeboronálásával idén tényleg nem lehet hibázni. A nőies, stílusos megjelenés garantált, ha ügyesen trükközöl az árnyalatokkal és a fazonokkal.

A midiszoknya már csak amiatt sem nyomja össze az alakot, mert nincs erős kontraszt, hiszen a csizma szárára kicsit rálóg a szoknya alja, így a színtónusok összehangolásával elkerülhető a testvonal szélesítő hatású tagolása. Ez az összefonódás folytonos vonalban vezeti a tekintetet, ezáltal nemhogy szélesítené, inkább nyújtja a lábakat. Alacsony termet esetén sem kell mellőzni ezt az ütős trendet a téli időszakban, csupán arra érdemes odafigyelni, hogy célszerű monokróm szettben bevetni a menő párosítást.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés