A szalmatalpú cipők garantáltan előkerülnek a szekrény mélyéről idén nyáron, papucs és szandál formájában, illetve zárt fazonú verzióban is tarolnak az utcai divatban. Mutatjuk, melyek a legsikkesebb változatok a szezonban.

hirdetés

Szalmatalpú cipők sikkesen, stílusosan

A nyári cipődivat mindig okoz meglepetéseket, sokszor egészen különleges repertoárral köszönt be a kánikulaszezon. Ilyenkor a legapróbb, vékony pántos papucsok, a különböző szandálok és könnyed cipellők is előtérbe kerülnek, a retró divat pedig a kilencvenes évek legmenőbb darabjait élteti. Egy valami azonban már több éve nem változik az utcai divatban. A szalmatalpú lábbelik térhódítása nemhogy csökken, a menő espadrilles fazonok egyre népszerűbbek.

A francia nők kedvencéért bolondulnak a nők. Legyen szó nyitott vagy zárt, lapos talpú vagy magassarkú változatról, a szalmatalpú cipők igazán megbolondítják és nőiessé varázsolják az összképet. Hamisítatlan nyári hangulatot kölcsönöznek a hétköznapi, egyszerű összeállításoknak, egyáltalán nem tolakodóak, mégis hatásosan válnak a szettek középpontjává.

A galériában mutatjuk az idei év legmenőbb szalmatalpú cipőfazonjait. A nyitott és zárt szandálok, a belebújós és fűzős cipők, valamint a papucsok is nagyon felfutnak a 2023-as szezonban.

 

Egy bájos kis espadrilles cipő gyakorlatilag bármivel összeboronálható. Még egy szimpla nadrágos szettből is kihozza a maximumot, bármilyen sportos vagy lezser öltözékből előcsalogatja a nőiességet. A lenge nyári nadrágokkal kifejezetten ízlésesen mutat, de farmerral éppúgy kombinálhatod a kedvenc lábbelidet.

A nyitott fazonokat érdemes a melegebb napokra tartogatni, persze a zártabb verziók sem bizonyulnak túlzottan melegnek, még kánikulában sem. A vastagabb talpkialakítású cipők és szandálok nagyon kényelmesek, egy hosszabb városi sétához éppúgy kiváló választásnak bizonyulnak. A papucsoktól sem kell elzárkózni, a szezon kedvenc, lapos talpú trendfazonja mellé mindenképpen érdemes beszerezni egy sikkes espadrillest is.

A magas sarkú, telitalpú verziók könnyed nyári eleganciát kölcsönöznek a megjelenésnek, Jennifer Lopez például imádja ezeket a nőies, dögös fazonokat. A magas sarokkialakítás nem teszi kényelmetlenné őket, ráadásul ezek a szalmatalpú cipők kifejezetten divatossá váltak idén. Sikkes, légies ruhákkal mutatnak a legjobban, de a lazább nadrágos szettekben szintén megállják a helyüket.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés