A színblokkos öltözködés trendje igencsak megerősödött az utóbbi időben, ennek kapcsán főként a színes ékszerek dominálnak a tavaszi kollekciókban.

hirdetés

Nem csak a bizsutériákban kaphatók színes ékszerek, a fiatalosan elegáns tavaszi repertoárban éppúgy megtalálhatók. Gyönyörű darabokkal bővült a szezonális kínálat, mely az élénk, valamint pasztelles árnyalatok és a nemesfémek találkozásával bűvöli el a romantikus lelkületű nőket.

A Pandora tavaszi kollekciója új charmokkal jelentkezik. Képek: Pandora.

Színes ékszerek romantikus, bohém, elegáns és művészi dizájnnal: elbűvölő tavaszi darabok

A Pandora márka a természet éledezését, a napfényes mezők, parkok és a friss levegő varázsát ünnepli újdonságaival. A márka a Pandora Moments kollekció új charmjaival jelentkezik, melyek piros katicabogárral, felhő- és fecskealakzattal, illetve kék árvácskával keltenek romantikus hangulatot.

Pandora tavaszi kampányfotók.

 

 

A FreyWille ékszerek alapvetően színesek, a márka művészcsapata mesteri megmunkálással éri el, hogy az alkalmazott árnyalatok vibráló intenzitással, élénken ragyogjanak. A csodás tűzzománc minden esetben egyedi tervezésű foglalatba kerül. A The Birth of Venus kollekció darabjait Sandro Botticelli egyik leghíresebb festménye ihlette, mely a szerelem és a szépség római istennőjét ábrázolja. Az ékszerek gyönyörű színvilága tökéletesen passzol a könnyed, derűs tavaszi öltözékekhez.

 

A kollekciók között a Hommage à Claude Monet egyedi tervezésű darabjait is megtalálod, melyek az impresszionista festő légies ecsetkezelését és fénnyel telt színkeverését adják vissza 24 karátos aranybevonattal kombinált égetett tűzzománccal.

 

A Thomas Sabo újdonságai között is főként a romantikus, színes ékszerek szerepelnek. A szivárvány árnyalataiban játszó köves gyűrűk, fülbevalók, karkötők és medálok a tavasz frissességét idézik meg, éppúgy, mint a púderrózsaszín, a levélzöld és az égkék tónusokban pompázó nyolcszögletű kövek. Az ezüst- és aranyfoglalatba helyezett színes díszítőelemek fehér cirkóniakövekkel találkoznak.

A Femina webshopjában szintén gyönyörű ékszerekre bukkanhatsz, melyek között az elegáns és romantikus stílusú darabok egyaránt megtalálhatóak.

Kiemelt kép: Pandora.

Képek: Pandora, FreyWille, Thomas Sabo.

  • Megosztás: