Az ékszerek éppúgy formálják, kiegészítik és tökéletesítik stílusunkat, mint egyes ruhadarabok, az elegáns, nőies hangulatú kreációk még a legegyszerűbb szetteket is sikkessé tehetik. Befutottak az ünnepi és téli kollekciók, melyek még ragyogóbbá teszik a partiszezont.

hirdetés

Az idei év nagy durranása, a csillogó trend a nőies, elegáns ékszerek iránti érdeklődést is fellendítette, ami a téli és ünnepi kollekciókra egyaránt nagy hatást gyakorolt a finom ragyogást illetően.

Nőies, elegáns ékszerek a téli kínálatból: csodaszép darabokból szemezgettünk

A kifinomult ékszerekről mindenkiben él egy meghatározó kép, ami általában az egyszerűségről, a letisztult sikkről szól, amelyben szerepet kap ugyan a csillogás, de cseppet sem hivalkodóan. Az elmúlt években azonban észrevehető némi változás az ékszerirányzatok terén, hiszen a finom, nőies elegancia ma már nem zárja ki a karakteres megjelenést. Hangulatukban sokkal személyesebb, formavilágukban egyedibb vonásokat felmutató kreációk és szettek születnek, melyek tökéletesen tükrözik viselőjük személyiségét, legalábbis felfednek belőle egy-egy részletet.

 

Bár nem teljesen semlegesek, ezek az ékszerek éppúgy könnyen alkalmazkodnak a különféle stílusokhoz és a letisztult összképhez, nőies és elegáns megjelenésükkel stílusossá varázsolják az öltözéket. Képgalériánkban a klasszikus darabok és a formatervezett kialakítású ékszerkreációk úgyszintén helyet kaptak, árakkal mutatjuk a kedvenceinket.

Kiemelt kép: Getty Images.

Képgaléria nyitóképe: Pandora.

  • Megosztás:
hirdetés