Beyoncé tavaly jelentette be az együttműködését a legendás ékszercéggel, a Tiffany & Co.-val. Ősszel egy igazán figyelemre méltó kampányt készítettek vele, melyben a Tiffany-gyémántként ismert sárga gyémánt is helyet kapott. A cég és az énekesnő közötti együttműködés most folytatódik, és meg is érkezett az újabb izgalmas reklámanyag.

hirdetés

Beyoncé az éneklés mellett számos területen tevékenykedik. Színészkedik, ruhákat tervez, ha úgy adódik, akkor még a modellkedést is bevállalja. Saját márkájának darabjait számtalanszor népszerűsítette már, tavaly pedig a Tiffany & Co. márkanagykövetévé vált. Az együttműködést látványos kampánnyal jelentették be.

Az About Love fantázianévre keresztelt kampányban feltűnt a 128 karátos sárga Tiffany-gyémánt, melyet még Audrey Hepburn is viselt egy fotózás alkalmával.

Beyoncé önmaguk szeretetére, elfogadására biztatja a nőket

Az ékszermárka és az énekesnő között idén is folytatódik a különleges együttműködés, az őszt a legújabb Loose Yourself in Love névre keresztelt kampánnyal indították. Beyoncé nagyon örül, hogy ismét az ékszermárkával dolgozhat. A fotókon és a videókon megjelennek a cég legismertebb darabjai, a Tiffany T, Tiffany Knot, Tiffany HardWear és a legújabb Tiffany Lock. Elsa Peretti darabjai úgyszintén feltűnnek, az ékszertervező számára mindig is az önkifejezés volt a legfontosabb.

A szeretet, önmagunk megismerése és az önszeretet a kampány valódi üzenetei, melyeket nagyszerűen közvetít Beyoncé. A 41 éves énekesnő a dalszövegek mellett számos módon inspirálja a nőket, így jobb reklámarcot nem is választhattak volna. Elszántsága, határozottsága és pozitív szemlélete sokak életére hatással van, valódi példakép, aki mindig azt hirdeti, hogy ragadd meg a lehetőségeket.

Beyoncé különféle ékszercsodákat visel a felvételeken, a megjelenését pedig a kiegészítők stílusához igazították. Az egyik fotón elegáns díva az arany kabátban, míg a másik pillanatban vagány végzet asszonya a latex összeállításban.

Az öltözékeket nem bonyolították túl, mivel azt szerették volna, ha minden tekintet az ékszerekre szegeződik. A csillogó kreációk valósággal vonzzák a figyelmet.

 

Los Angelesben, egy hangárban volt a fotózás, a kampány különlegessége, hogy pár rövid videót is forgattak az énekesnővel, melyekben felcsendül a Summer Renaissance című dala a legújabb albumáról.

 

Mason Poole készítette a képeket, a ruhákat és az ékszereket Marni Senofonte és Patti Wilson stylistok válogatták ki az énekesnő számára. Beyoncé remekül fest a felvételeken, kiemelték nőies, vonzó énjét, melyet számtalanszor láthattunk már. Bár a 41 éves énekesnő egy valódi díva, azért a vagány oldala is megmutatkozik, hiszen a fényes latexszetteket távolról sem lehet az unalmas jelzővel illetni.

 

Kiemelt kép: Gareth Cattermole / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés