Bár alapvetően egy intim darab, amit nem túl esztétikus és illendő úgy viselni, hogy kilóg a ruhából a pántja vagy a hátsó csatja, a melltartó manapság önálló felsőként is divatba jött, csupán egyetlen esetben, ha blézerrel kombinálja az ember lánya. Bár sokaknál kiveri a biztosítékot ez a párosítás, hiszen egy hajszálon múlik, hogy közönségessé váljon az összkép, egy kevés figyelmességgel azonban nőiesen szexivé teheti a megjelenést.

hirdetés

Igen, a melltartó egy fehérnemű, amit a legtöbb nő nem szívesen mutogat, pláne nem az utcán. Ennek ellenére mégis hatalmas trenddé vált az intim darab felsőként való viselése. Persze nem a mély kosaras, push up fazonokra kell gondolni, inkább a topszerű változatok férnek bele az utcai divat szabályaiba. Bizonyos eseményeken, szimpla hétköznapokon, partikon simán elmegy a melltartó blézerrel párosítva, ám attól mindenkit óva intenénk, hogy a munkahelyén bevesse ezt a feltűnően szexi összeállítást.

 

A melltartó irtó szexin mutat blézerrel: nem feltétlenül kihívó az összkép

Oversize fazonnal nem túlzó

Az apró, falatnyi melltartót érdemes egy bővebb, oversize blézerrel párosítani, a fehérneműt tökéletesen ellensúlyozza a túlzóan sok anyag. Bár alapvetően nagyon félremehet a vékonyka verzió viselése, mivel alig-alig takar valamit, könnyedén válhat kihívóvá, így nem árt óvatosan bánni vele.

 

Passzoljanak a színek

Ha passzolnak a színek, garantáltan nem lesz melltartóhatása a fehérneműnek. A monokróm szettek már önmagukban roppant elegánsnak tűnnek, így egy ilyen verzió inkább nőies és szexi összképet eredményez, semmint kihívó vagy túlzó lenne.

 

Legyen magas derekú a nadrág

Mivel a melltartó igencsak apró területet fed le a felsőtestből, érdemes a nadrág derekának a magasságával játszani egy kicsit, így kevesebb lesz a fedetlen terület. A hosszan szabott farmerek kifejezetten jól mutatnak a falatnyi felsőrésszel, blézerrel párosítva pedig különösen sikkes és stílusos megjelenést kölcsönöz az összeállítás.

 

Még a sportmelltartó is belefér

Manapság egyre nagyobb divat a sportos, valamint elegáns holmik összeboronálása. A sportmelltartókat főleg edzéshez ajánlják, ám ezek a kényelmes darabok már simán beleférnek az utcai divatba is. Sokan teljes edzőfelszerelésben töltik az egész napot, ennek egy visszafogottabb verziója, ha a melltartó blézerrel és elegáns nadrággal párosul.

 

A széles, topszerű melltartók igazán ütősek

A szélesebb, topszerű verziókkal nemigen lehet mellényúlni, ezek a melltartók sokkal inkább felsőnek tűnnek, semmint fehérneműnek. Bár eleinte ezekre a darabokra a legtöbb nő áttetsző vagy laza blúzt vett, mára nem kötelező elfedni az intim ruhaneműt. Egy blézerrel elképesztően sikkes hatást kelt.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikk képei: Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés