Az egyik legismertebb hollywoodi stylist, a bohó sikk úttörő alakja, divattervező és sikeres üzletasszony – az 52 éves Rachel Zoe Rosenzweig öltözködését a mai napig áthatja a hatvanas-hetvenes évek stílusa, de sokkal finomabb, elegánsabb szintre emelte a laza csillogást.

hirdetés

A hetvenes évek rockos és glamúr divatelemeit elegyítő bohó sikk, amely a kétezres évek elején futott fel Amerikában, szorosan összefonódik Rachel Zoe Rosenzweig stylist nevével, akinek stílusa a mai napig ebből a trendkorszakból táplálkozik.

Sokan úgy tartják, hogy ő volt az, aki forradalmasította a divattanácsadó szakmát, hiszen csakhamar hatalmas üzletággá vált a tevékenysége során. Jennifer Garner volt az első híres ügyfele, majd Nicole Richie, Lindsay Lohan, Cameron Diaz, Liv Tyler, Demi Moore, Eva Mendes és Kate Hudson is megfordult nála stílus- és gardróbfrissítésért.

A The Rachel Zoe Project című reality televíziós sorozatnak köszönhetően szélesebb körben ismertté vált, ami igencsak fellendítette az életstílussal és megjelenéssel foglalkozó márkájának népszerűségét, amelyet 2009-ben indított el The Zoe Report néven. Két évvel később erre az alapra építette fel divatmárkáját, mely a könnyed kaliforniai stílust ötvözi a határozottságot sugalló New York-i sikkel. A hetvenes évek báját, és persze az erre alapozott személyes stílusát is beleszövi kollekcióiba, emellett komplett tanácsadást nyújt ügyfeleinek a szépségápolással, az életmóddal, a trendekkel és az öltözködéssel kapcsolatban.

Így öltözik az 52 éves stylist: Rachel Zoe izgalmas stílusa a retró divatjegyeken alapszik

Most, hogy ismét terítéken van a hatvanas és hetvenes évek divatja, a híres stylist, Rachel Zoe stílusa remek inspirációforrás lehet a bohó elemeket is megcsillantó, extra nőies glamúr sikk megidézéséhez.

 

Egyfajta könnyed csillogás szövi át öltözékeit, melyeknek visszatérő kellékei a műszőrmék, a bőrhatású anyagok, az aranyló és bronzos fényű felületek, valamint a látványos kiegészítők. A velúrhatású csizmák, a nagy napszemüvegek, a hetvenes évek hangulatát felelevenítő kalapok és nyakláncok mind hozzátartoznak Rachel Zoe divatvilágához.

A személyes stílusában és a kollekcióiban egyaránt felbukkannak a múltidéző színek, minták és anyagok, ám manapság eleganciával keveri a retró módit. Nőiességre törekszik, de nem szorítja háttérbe az izgalmas trendjegyeket, csodás, ahogyan elmossa a múlt és a jelen divathatárait.

Kiemelt képek: Michael Kovac/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés