A farmersort nem csak vagány, sportos és bohém öltözékbe kerülhet bele, persze, nem árt, ha a nőiesség szempontjából némiképp visszafogott fazonok sorakoznak a ruhatárban. Mutatjuk, milyen stílusmixekben mutatnak jól a szezon legnépszerűbb szabásai.

hirdetés

Bár őrült nagy népszerűségnek örvend, és szinte ki sem lehet robbantani a divat körforgásából, a farmersort mégis az egyik legmegosztóbb ruhadarab. Sokak szerint nem utcára való viselet, jobb meghagyni a sportos, szabadidős tevékenységekhez, míg mások a nyári ruhatár kulcsdarabjaként tekintenek rá.

Igaz, a falatnyi rövidnadrágok megjelenése óta a farmersortot számtalanszor megbélyegezték már azzal, hogy kihívóan szexi, tény, hogy nem csak popsivillantó fazonokból áll a kínálat. Sőt, kifejezetten nőies szabáskialakítások jellemzik az idei felhozatalt, melyben a magas, megkötős derekú, az A-vonalú, valamint a testre szabott, hosszított kreációk is helyet foglalnak.

A-vonalú farmersort, ami diszkréten karcsúsít

Nem csak slankító hatása miatt olyan kelendő a háromszög, más néven A-vonalú fazon, hanem azért is, mert nagyon nőiesen lehet variálni. Romantikus blúzokkal, lenge ingekkel, fodros kis topokkal egyaránt jól összepasszol, ráadásul papuccsal sem kelt hanyag, topis hatást.

Hosszított rövidnadrág

Ez a fazon szépen kiadja az alakot, de nem tolakodóan teszi hangsúlyossá. Nőies és retró stílusmixekhez úgyszintén remekül illik, hiszen ott lapul benne a vagányság, ám a szolid, blézeres dizájn sincs ellenére. Magas sarkú cipővel, szandállal is jól mutat, amennyiben nőies kiegészítőkkel kombinálod.

Követi a test vonalát, mégsem pimaszul kihívó

A klasszikus farmersort most leginkább magas derékszabással kapható, ami jó alapot ad a nőies stíluskombinációknak. Egyszerű blúzzal, blézerrel, és kockasarkú szandállal egyaránt remekül mutat ez a fazon, sőt, az sem baj, ha kicsit rojtos a széle.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés