Télen a meleg, kényelmes holmik előnyt élveznek, ám a ruhadarabok halmozása gyakran a sikkes megjelenés rovására megy. A réteges öltözködés nem mindig egyszerű, pláne, ha egy csinosabb szett összeállítása a cél. Nőies és kényelmes szerelésekhez egyaránt szuper ötleteket ad ez a divatblogger!

hirdetés

Míg az ősz rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy kreatívan, változatosan és csinosan öltözködjön az ember lánya, amint bereccsentenek a téli fagyok, elszáll az ihlet, nyűg lesz a ruhaválasztás, és megreked az alapszett a pulóver-nadrág kombinációjánál.

A réteges öltözködés azonban nemcsak a meleg cuccok egymásra dobálását jelenti, hanem olyan alternatívákkal kecsegtet, melyek segítségével stílusosabb szereléseket viselhetünk a nagykabát alatt. A titok az összepasszoló, jól kombinálható fazonokban rejlik, melyek egymásra halmozva sem keltenek kitömött hatást.

 

A vékonyabb és vastagabb anyagok házasítása igényel némi furfangot, de ha sikerül megtalálni közöttük az összhangot, nem fogják tömbösíteni az alakot, és egyszerre valósítható meg általuk a meleg öltözék és a stílusos megjelenés.

Ezekkel a tippekkel nem lesz a mumusod a réteges öltözködés!

A divatbloggerek mindig jó öltözködési tippekkel szolgálnak, ha kifogy az ötlettárunk, de a téli viseletek terén gyakran tévútra viszik az embert. Az Instagramon sok influenszer csak egy vékonyka blúzt vagy ruhát, esetleg hasvillantó felsőt visel a kigombolt kabát alatt, vígan mosolyogva a fagyos téli szélben. Szó se róla, nagyon sikkesek, de az általuk viselt szettek többsége csak a fotó elkészültéig bírható ki télen, fogvacogás nélkül.

Bár jól szemléltetik az aktuális divatelemeket, a praktikusságot többnyire mellőzik, így nem sok hasznosítható ötlettel szolgálnak a télies szereléseket illetően.

 

Alyssa Beltempo nem kezeli tabuként a réteges öltözködést, így egy reális anyagot készített arról, hogyan lehet csinosabb fazonokat kombinálni télen anélkül, hogy két lépés megtétele után visítva rohannánk vissza a fűtött lakásba.

Izgalmas, változatos és divatos szetteket állít össze, melyek között a lezseren nőies, a munkanapokhoz passzoló és a sikkesen kényelmes hétvégi összeállítások is megtalálhatók.

Megfigyelhető, hogy nemcsak a fazonokkal játszik jól, hanem egyfajta színritmus alapján építi fel az öltözékeit. Különféle kiegészítőkkel teszi látványosabbá a snassz ruhadarabokat, illetve egy-egy színfolttal emeli derűsebb, nőiesebb szintre a megjelenését.

Bebizonyítja, hogy a túlméretezett egyujjas kesztyű is nagyon menő tud lenni, és bátran lehet mixelni a különféle stílusokat. A nőies szabások mellett ugyanúgy klasszul tud mutatni egy sportosabb kötött sapka, illetve a lezser szövetnadrág jól megférhet a hótaposó bakanccsal.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Cikkfotó: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés