Idén igazán változatosak a trendek, ezért a divatos csizmák között biztosan találsz olyat, ami kényelmes, könnyen kombinálható, és a legtöbb alkalomra megállja a helyét. Továbbra is hódítanak a retró magassarkúk és a vagány bakancsok.

hirdetés

A trendek folyton változó körforgásában mindig megjelenik valami újdonság a palettán, ami átformálja az addig ismert divatszabályokat. A fő irányvonalakat már kora ősszel lefektették a tervezők, ezért a legtöbb üzletben ezeket a fazonokat fedezhetjük fel.

Az utcai öltözködésben főként a lazaság, kényelem dominál. A meglepő stílusmixek továbbra is hódítanak, az elegáns ruhát bátran házasíthatod egy bakanccsal vagy chunky csizmával.

Az eltérő stílusok variálása rengeteg vagány és nőies kombinációra ad lehetőséget, mivel a divatos csizmák teljesen más hangulatot adnak a megjelenésnek.

Izgalmas, divatos csizmák, melyek mindennel jól mutatnak: ezeket keresd az üzletekben

A magas sarkú és a lapos talpú fazonok egyaránt fellelhetőek a kínálatban. A tűsarkak letaszíthatatlan klasszikusok, bár a szezonban kissé háttérbe szorulnak. Főként a vastagabb, tömbsarokkal kiegészített lábbelik hódítanak. A vastag talpakkal sem lőhetsz mellé, a chunky csizmák valódi jolly jokernek számítanak. Nem húzzák keresztbe a nőiességet, kötött ruhával, hosszabb szoknyával vagy bőrhatású dresszel variálva például igazán modernné, urbánussá teszik az összképet.

 

Az izgalmasabb darabok közül is szemezgethetsz, a tél egyik nagy dobása a hatvanas éveket idéző fehér lábbeli, valamint a westerncsizma. Ezek a karakteres kreációk roppant látványos divatesszenciák, a megfelelő színekkel még a garbó és a farmer párosát is képesek feldobni.

Természetesen az egyszerűség kedvelőinek sem kell csalódniuk, a klasszikus, fekete bakancsok, csizmák továbbra is megtalálhatóak a repertoárban. Az efféle letisztult lábbeliket nagyszerűen ki tudod használni, hiszen sportosabb és elegánsabb összeállításban egyaránt jól mutatnak.

A divat igazán változatos, ezért jól megférnek egymás mellett a különféle fazonok. Az utcai viseletben az egyes irányzatokat már nem választja el egymástól éles vonal, ezért a pufidzsekitől sem üt el egy magassarkú, és az elegánsabb szövetkabáttal sem hat furcsának a chunky csizma vagy a westernfazon.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Jeremy Moeller / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés