A Pleasure is pretty bebizonyítja, hogy az egyujjas kesztyű és a fülvédő nem csak a korcsolyapályán lehet vagány, hanem a nyolcvanas-kilencvenes évek trendhullámát meglovagolva, az utcai öltözékekben éppúgy bármelyik helyet kaphat.

hirdetés

Ha dédelgetsz néhány emlékképet a nyolcvanas-kilencvenes évtizedekből, valószínűleg még élénken él benned az a téli életkép, amikor az emberek egyujjas kesztyűikben vakargatták a jeget és a havat az autó szélvédőjéről. Az egyujjas kesztyű és a puha, meleg fülvédő szinte elválaszthatatlanul összefonódott a fejünkben a gyermekkori korcsolyázásokkal, hógolyózásokkal, szánkózásokkal.

Ezek a praktikus és divatos kiegészítők egyáltalán nem vesztek el a múlt homályában, sőt, a retró irányzatokkal újra szárnyra kaptak, és menőbbek, mint valaha! A Pleasure is pretty 2010-es megalakulása óta a nyolcvanas-kilencvenes évek vonalát viszi előre, de színpompás ékszereihez és kiegészítőihez nem csak a múltból merít inspirációt. Kovács Adri múltidéző cuccai bravúrosan ötvözik a praktikusságot a dizájnos megjelenéssel.

Az egyujjas kesztyű varázsa

Bár manapság dübörög a nyolcvanas-kilencvenes évek trendhulláma, az egyujjas kesztyűből még mindig nincs túl nagynak, vagy izgalmasnak mondható választék. A magyar márka ezen igyekszik változtatni. Tény, hogy a legmelegebb kesztyűfajta, és téli sportokhoz is kiválóan alkalmas, mégis sokkal több annál, minthogy puha védelmet nyújt a kezeknek. Egy jó szín-, minta-, vagy anyagválasztással feldobja az öltözéket, ráadásul olyan feltűnő stíluselem, ami jól passzol a most divatos pufikabátokhoz, valamint a lezser, oversize fazonokhoz.

A fülmelegítő szintén játékos, színes eleme lehet a téli outfitnek. A sapkával ellentétben, nem lapítja le a frizurát, viszont melegen tartja a homlokot és a füleket.

 

A képeken látható kesztyűk és fülmelegítők megvásárolhatók a LOLLIPOP FACTORY BUDAPEST, Király utca 24. címen, vagy  megrendelhetők a Pleasure is pretty Instagram oldalán.

Képek: Pleasure is pretty.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés