Tavasszal a változékony időjárás igencsak feladja a leckét az öltözködést illetően, hiszen nehéz megtalálni azokat a ruhadarabokat, amikben sem fázni, sem pedig megsülni sem lehet. A réteges öltözködés a kulcsa ennek a szezonnak, ehhez pedig a legpraktikusabb választás egy pufi mellény lehet.

hirdetés

 

Ahogy télen a pufi kabát, úgy tavasszal a pufi mellény is sikkes eleme lehet az öltözéknek, ha megfelelő ruhadarabokkal kerül párosításra. A nehezítő tényezők ugyanazok, mint a vastag kabátok esetén, hiszen tömött bélése miatt ez a kreáció könnyedén szélesítheti viselője alakját. Ez a tény azonban semmit nem von le praktikumából és népszerűségéből, hiszen a fazonok játékával jól kivédhető az alakromboló hatása.

Ilyen sikkes és sokoldalú ruhadarab a pufi mellény

A matt, bőrhatású és zöld darabok a legtrendibbek idén

A kora tavaszi időjárás még igencsak megköveteli a vastagabb, réteges öltözködést, ám a téli szezonban viselt kabát ebben az időszakban már túlzó kiegészítője lehet a mindennapoknak. A legjobb átmeneti megoldás a pufi mellény, amiből ugyanúgy készítenek divatos fazonokat, mint bármely más ruhadarabból.

A matt, bőrhatású stílus gyakorlatilag kiköpött olyan, mint egy sikkes télikabát, aminek levágták az ujjait. Ezzel biztosan nem lehet mellélőni, hiszen kötött pulóverrel, kardigánnal vagy lezser blézerrel kombinálva izgalmassá teszi a megjelenést, ugyanakkor jól véd a hideg reggeleken. Enyhébb tavaszi időben akár vékonyabb blúzzal is összeboronálható, ez a stílusmix kellően csinos megjelenést kölcsönöz majd.

 

Az idei évben a zöld szín elengedhetetlen kiegészítője a mindennapoknak, egy csinos mellénnyel pedig irtó jól meg lehet bolondítani az egyébként monokróm szettet.

 

Melegítővel elképesztően menő

A tavaszi délutánokon már igencsak jóleső érzés kimozdulni otthonról anélkül, hogy reszketni kéne a hideg, fagyos levegőben. A madárcsicsergős, sétálgatós időjáráshoz tökéletes választás a kedvenc, kényelmes melegítőszett, ehhez pedig kifejezetten passzol egy stílusos pufi mellény. Ez az összeállítás rendkívül sportos, ám mindeközben mégis nőies, vagány és ízléses külsőt kölcsönöz.

Edzőcipővel sportos, mégis nőies

A pufi mellény sportos megjelenést kölcsönöz, ha egy szimpla farmernadrággal és edzőcipővel kerül párosításra. Abban az esetben, ha karcsúsított a fazon, roppant nőiessé válik az összkép. Késő tavasszal még ugyanúgy ki lehet majd használni a vékonyabb steppelt fazonokat.

 

A vékony mellénykék még tavasz végén is elférnek

A tavaszi szezon időjárása hihetetlenül változékony, a kikelet végén elég egy kisebb szél, és máris jó lenne valami, ami takarja a hátat. Erre tökéletes lehet egy vékonyabb anyagú pufi mellény. Hatalmas előnye, hogy nem húzza szét annyira a sziluettet, mint a vastagon bélelt társai,  ráadásul sokkal visszafogottabb és kifinomultabb látványt nyújt az öltözékben.

 

Rövidnadrággal vagy szoknyával kifejezetten vagány hatást kelt

A hatalmas mínuszok után a legtöbb nő már alig várja, hogy végre szoknyában indulhasson el otthonról. Hihetetlenül vagány lehet az összeállítás, ha pufi mellénnyel kerül párosításra az egyébként nőies ruhadarab. A mellény szuperül ellensúlyozza a szoknya adottságait, így az összhatás visszafogottabb, lezserebb lehet.

 

Farmerral úgyszintén nagyon ütős az összkép

Farmerral kombinálva lehet sportos, vagány és nőies is az összhatás, attól függően, hogy milyen ruhadarabok jelennek még meg a szett részeként.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikkben található képek: Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés