Ezek a ruhák és kiegészítők tökéletesen helytállnak az átmeneti időben, még nem kell a szekrény mélyére száműzni őket. Így lesznek igazán sikkesek és nőiesek a szimpla hétköznapokon.

hirdetés

Sikkes ruhák és kiegészítők, amelyek jól jönnek az átmeneti időben

A tavaszi időjárás rendkívül szeszélyes és változékony, így még nem jött el az ideje annak, hogy a téli kulcsdarabokat a szekrény mélyére tedd. A hűvösebb napokon jól jönnek a réteges öltözködés jolly joker praktikái, ugyanis egy pillanat alatt megfázhat az ember lánya. Noha a legtöbben már unják ilyenkor a téli holmikat, elképesztően sikkesen és stílusosan lehet variálni őket a tavaszi ruhatár elemeivel.

Bundás csizma

A bundás csizma kissé túlzásnak tűnhet tavasszal, ám a latyakos, hideg időben kifejezetten hasznát lehet venni a kényelmes, meleg lábbelinek. Nem csak hosszú nadrággal és melegítővel mutat jól, akár szoknyával és rövidnadrággal is viselheted, persze szigorúan harisnya kíséretében. Egy ilyen összeállítás szuperül hozza a lezser eleganciát, izgalmassá és egyedivé varázsolja a megjelenést. Arról nem is beszélve, hogy kellőképpen alkalmazkodik az átmeneti időjárás viszontagságaihoz.

Kötött pulcsi

A kötött pulcsi talán a leggyakrabban viselt alapdarabja a téli szezonnak, ám még tavasszal, az átmeneti időszakban sem jött el az ideje annak, hogy a száműzd a hétköznapi szettjeidből. A különböző anyagok összeboronálása igazi trenddé nőtte ki magát, így a vastag, meleg felsők és a könnyed, vékonyabb szoknyák kombinációja nemcsak kényelmes lesz, hanem roppant stílusos is.

Kardigán

A kardigánokban talán még több lehetőség rejlik ilyenkor, mint a téli cidriben. Az átmeneti időszak legszuperebb megoldása a különböző rétegek halmozása, amit egy kötött kardigán segítségével egyszerűen, mégis csinosan lehet kivitelezni. Melegebb napokon elegendő egy atlétát vagy vékony blúzt alávenned, míg hűvösebb időben akár finomkötött pulóverekkel vagy ingekkel is kombinálhatod a rövidebb vagy hosszabb kardigánt.

Bomberdzseki

A bomberdzsekik kissé lezser, laza összhatást eredményeznek, mégis remekül mutatnak a nőies szettek részeként is. Az átmeneti időben nem kell vastagon a kabátok alá öltözni, a dzsekit akár széthúzott cipzárral is lehet viselni. Hihetetlenül menő és stílusos lesz az eredmény.

Bakancs

A bakancsok főként ősszel és télen hódítanak, ám a téli-tavaszi átmeneti időben is hasznát veheted a vagány, stílusos daraboknak. Csodásan mutatnak szoknyával és harisnyával, ez a párosítás a szezon legütősebb kombinációja. Rövidnadrágos szettekben és egy szimpla farmernadrággal, blézerrel éppúgy sikkes összképet teremt a bakancs, tulajdonképpen nem is kell más a hanyag eleganciához.

Hatalmas sál

A hatalmas sálakat a legtöbben a téli fagyos napokon vetik be, azonban tavasz elején még bőven elférnek az utcai divatban. Ha már éppen annyira meleg van, hogy elegendő egy blézert vagy egy kis kabátkát viselned, de a hideg szellő mégis átfújja a vékonyabb anyagot, a vastag plédsál lesz a megmentőd. Nem csak kellően meleggé teszi az átmeneti szetteket, roppant stílusossá varázsolja a megjelenést.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés