Ezek az egyszerű tavaszi szettek nem csak sikkesek, hanem előnyösen hangsúlyozzák a nőies sziluettet. A blogger szimpla alapdarabokkal trükközik, mégis mindig hihetetlenül stílusos az összkép.

hirdetés

A kulcsdarabokkal kapcsolatban sokan kifejezetten szkeptikusak, hiszen már önmagában az „egyszerű” és az „alapdarab” kifejezés is azt sugallja, hogy nem kell túl nagy extrára számítani a szettel kapcsolatban. Márpedig a hétköznapi cuccok is lehetnek sikkesek és divatosak, a stílusos megjelenéshez csak a megfelelő kombinációkat kell megtalálni.

A csinos blogger nem csak azt mutatja meg, hogy miként lehet szemrevalóvá varázsolni az alapdarabokból álló összeállításokat, hanem ahhoz is tippet ad, miként lehet a  formás, nőies adottságokat előnyösen és ízlésesen hangsúlyozni. Úgy emeli ki kerekded csípőjét és karcsú derkát, hogy arányos marad az összkép, fazonkombinációival a testalkatának megfelelően tagolja a testvonalát.

Tavaszi szettek alapdarabokból: előnyösen hangsúlyozzák a nőies alakot

Selyemszoknya szimpla pulóverrel

A tavaszi divat egyik kedvenc darabja a szaténszoknya, ami már önmagában garantálja a nőies, elegáns megjelenést. Kerekded csípő és nőies idmok esetén azonban nagyon kell figyelni a lábszárközépig érő darabok viselésekor, ugyanis a midi fazon könnyedén lerombolhatja a csinos összhatást. A bő pulóverek ilyenkor még nem kerülnek a szekrény mélyére, azonban a derékvonal kiemelése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valóban előnyös hatást keltsen az összkép. A pulcsit érdemes betűrni, vagy egy övvel kiemelni a karcsú területet. Ha magas sarkú cipővel párosítod a szoknyát, keskenyebbnek, hosszabbnak tűnnek a lábak.

A farmer-póló így lesz sikkes és stílusos

Sokak szerint a farmer-póló kombináció már rég lecsengett, nem lehet újat mutatni a klasszikus párosítással. A teltkarcsú blogger szerint ez egyáltalán nem igaz, a szimpla alapdarabok lényege éppen az, hogy mindig meg lehet fűszerezni őket egy kis extrával. Az alapkombó valóban nem túl előnyös kerekebb csípő és vastagabb combok esetén, ugyanis erős kontrasztot teremt az alapvetően karcsúsítani kívánt területen, ám egyszerű trükkökkel csinosabb és stílusosabb lehet az eredmény.

Rövidnadrág tavasszal? – Naná!

A rövidnadrágokat már most érdemes előhalászni a szekrényből, nem kell megvárni a nyári szezont! Az egyszerű, egyszínű pólókat hihetetlenül fel tudják dobni, elegáns kiegészítőkkel, derékhangsúlyos kombinációban pedig roppant stílusossá teszik a megjelenést.

A leggings is praktikusan variálható ilyenkor

A leggings körül még mindig vannak viták, sokak szerint inkább harisnyaként állja meg a helyét az utcai divatban, semmint nadrágként, míg mások simán belecsempészik a hétköznapi szettekbe. Nőies alkat esetén akkor lesz igazán előnyös alapdarab, ha hosszabb felsőkkel, oversize blézerekkel variálja őket az ember lánya. A blogger övvel karcsúsította a túlméretezett felöltőt, ami kellően hosszúnak bizonyul a testhezálló, vékony nadrághoz, ráadásul a szélesebb területeket is tökéletesen takarásba helyezi.

A fehér inggel sem lehet hibázni

A fehér ingek soha nem mennek ki a divatból, ráadásul a klasszikus fazonok tényleg bármilyen stílusban, bármilyen kombinációban szuperül mutatnak a tavaszi szezonban. Bátran összeboronálhatod őket a szezon kulcsdarabjaival, a blogger például egy szimpla szoknyával társította a jól ismert, elegáns fehér inget. Ha megfelelően tagolják az alakot, az inges tavaszi szettek igazán előnyösen mutatnak nőies alkaton.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés