Ami a stílusukat illeti, a legtöbb farmer teljesen semleges, éppen ezért, akkor lehet kifejezetten sikkes, ha nőiesen kombinálod a tavaszi kulcsdarabokkal. Stílusos összeállításokat mutatunk inspirációként.

hirdetés

Farmer exra nőiesen: a mindennapi öltözékekbe is belefér egy kis elegáns sikk

A farmernadrág egész évben előkapható a ruhatárból, a tavaszi időszakban pedig különösen népszerű választás. Az alapvetően egyszerű, semleges mindennapi viselet az elmúlt években már nem csak a lezser szettekben állja meg a helyét, az ütős stílusmixek térhódításával a nőies, elegáns összeállításokban éppúgy sokan alkalmazzák.

Bár sokan még mind a mai napig azt gondolják, hogy a laza farmer és a kifinomult sikk abszolút távol áll egymástól, a megfelelő kombinációban bizony egészen más fényben ragyog az egyébként semleges stílusú alapdarab. Ahhoz azonban, hogy tényleg nőiessé váljon, cseppet sem mindegy, hogy mivel boronálod össze.

A galériában mutatunk néhány izgalmas, inspiráló tavaszi szettet, amely farmernadrágon alapszik, mégis sikkes összképet mutat. Semmi extra nincs bennük, mégis hatásosak.

 

Ahhoz, hogy a farmernadrág nőiesebb, elegánsabb hatást keltsen a mindennapok során, egyszerű öltözködési trükkökre van szükség. Cseppet sem mindegy, hogy milyen kulcsdarabokkal boronálod össze, sokszor elegendő, ha a szezon finomabb kedvenceit társítod mellé. Nem csak az alkalmi elegancia lehet sikkes, ugyanis a szó jelentése többértelmű, és persze a lezser eleganciában is ott lapulhat a nőies stílusfűszer.

A különböző blézerek és csinos kis topok lezserebb nadrágok mellett éppúgy megalapozzák a nőies megjelenést, a farmer mellé akár egy egyszerű fehér edzőcipőt is húzhatsz, a megjelenésed mindenképpen a kifinomult elegancia vonalán mozog majd.

Ugyanez igaz a ballonkabátra és a fehér ingekre is. Nem véletlen, hogy a francia nők ezekre a kulcsholmikra bízzák a stílusos összhatást, hiszen egyszerű farmer mellé társítva ugyancsak érvényesül a vonzerőnövelő hatásuk.

Az sem mindegy természetesen, hogy milyen fazonú farmernadrágot választasz a szetthez. A zsebes, ultralaza szabású nadrágokat ugyanis valóban nem egyszerű nőies irányba terelni, ám a most divatos széles szárú verziókkal egyáltalán nem lehetetlen az ügyeskedés. Ha a tavaszi időszak kulcsdarabjait nem érzed elegendőnek, spékeld meg az összeállítást elegáns kiegészítőkkel és sminkkel, a merészebb stílusmixek nem feltétlenül hatnak túlzóan.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés