A pilótadzseki minden évben előkerül, már-már visszatérő elem a divatban. Ebben a szezonban pedig már nem csak kabát formájában dobhatja fel a megjelenést. A tervezők csavartak egyet a fazonon, lehagyták az ujjakat, így alkottak egy sikkes mellényt, ami egyaránt jól mutat farmernadrággal és ruhával.

hirdetés

A vastag anyagból szabott szőrmés pilótadzseki az egyik legnépszerűbb téli darab, ám a rövidebb fazonú, kevésbé bélelt aviátor kabátka az átmeneti szezonban is gyakran felbukkan. A klasszikus barna, bézs árnyalatok mellett az utóbbi időben megjelentek a színes, vagy épp fekete holmik. A kabát hosszú divatmúlttal rendelkezik, de nem is kérdéses miért ilyen felkapott, hiszen amellett, hogy meleg, roppant sikkes és sokoldalú.

Tél végével a vastág kabátok mindig háttérbe szorulnak, ám úgy tűnik, idén nem kell még elbúcsúznunk a pilótafazontól, mivel a tervezők megalkották a jól ismert dzseki mellényverzióját.

Mellényként tér vissza a népszerű pilótadzseki

A mellény eléggé látványos, ezért nem muszáj túlbonyolítani az összeállítást. Egy farmerral, kötött pulóverrel remekül mutat. A színek terén szintén érvényesülhet az egyszerűség, a fekete és a fehér letisztultságot kölcsönöz a megjelenésnek.

Már egy fehér garbó és farmernadrág kombinációját is elképesztően fel tudja dobni. Az alapszett visszafogott vagányságát megfelelő kiegészítőkkel, például egy színben passzoló táskával vagy napszemüveggel tovább fokozhatod.

Lazább stílusban is könnyen elsüthető. Összeboronálhatod kapucnis pulóverrel, baggy nadrággal vagy a baseballsapkával.

A klasszikus barna tónusú darabok mellett megjelentek a színes verziók, melyek vidámságot, játékosságot visznek a megjelenésbe. A szezon egyik nagy kedvence a zöld, ezt az árnyalatot a mellénnyel is becsempészheted az öltözékedbe, vagy akár egy fekete kreációt kombinálhatsz más élénkebb tónussal.

A nőiesebb összeállításokból sem érdemes kihagyni a pilótadzseki kistestvérét, a hasonló fazonú mellényt, hiszen szoknyával, ruhával kifejezetten jól mutat. Kötött holmikkal mindenképp érdemes kipróbálni.

A bohó stílus jegyében virágos ruhával és bakanccsal is kombinálhatod a pilótadzseki új változatát. Az efféle összeállítások a hippikorszakban nagyon mentek, mivel egyszerre lazák és nőiesek. A tavaszi szezonban megéri tenni vele egy próbát.

 

Az igazán bátrak megpróbálkozhatnak a különféle árnyalatok, stílusok vegyítésével. A mellény egy viszonylag visszafogott darab, ám ennek ellenére párosíthatod bermudával és színes holmikkal. Idén a szokatlan színpárosítások is hódítanak, így kedvedre játszadozhatsz a különféle tónusokkal.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képek a cikkben: Jeremy Moeller, Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás: