Vannak olyan alkalmak, amikor a nagy táskák kifejezetten hátrányt jelentenek, és mivel nem annyira a funkció, mint inkább a külcsín kerül előtérbe, a pici fazonok elegánsabbak lehetnek.

hirdetés

Idén nyáron meglehetősen vegyes a táskák felhozatala, míg az utcai divatban a praktikusabb válltáskák, a shopper fazonok és hátizsákok élveznek előnyt, az elegáns stílust népszerűsítő trendek élén a pici táskák állnak. A minitől a maxiig tényleg minden megtalálható a kínálatban.

Minél kisebb, annál menőbb: ezek a pici táskák a legdivatosabbak idén

Az aprócska fazonok ugyan nem biztosítanak sok helyet a pakoláshoz, viszont gyönyörű kiegészítései lehetnek az alkalmi és elegáns szetteknek. Az utcai megjelenésben éppúgy helyet kaphatnak, letisztult és romantikus öltözékekkel csodásan harmonizálnak.

Számos népszerű luxusmárka jelentkezett idén kis méretű, kézben, csuklón, vagy vállon átvetve viselhető dizájnos megoldásokkal, melyek iránymutatóak a nyári táskadivatban.

 

A Chanel egészen kicsire tömörítette össze a slágerfazonok között emlegetett steppelt felületű, láncos válltáskákat, míg a Fendi repertoárjában a csuklón viselhető, miniatűr táskaverzió a szezon nagy befutója. Az övtáska új alternatívája nem a derék területén, hanem a karon rögzíthető, akár egy látványos, extravagáns oversize karperec.

A klasszikus formák is visszatérnek, méghozzá elképesztő színválasztékban, és a hatalmas bevásárlótáskák kicsinyített verziói úgyszintén felfrissítik a kínálatot.

Nem muszáj a világmárkák drága választékából válogatni, ugyanis az általuk lefektetett fazonkialakítások és stílusjegyek nagy hatást gyakoroltak a globálisan elterjedt trendekre.

A formavilág és a pici méret csakúgy, mint a pasztelles és vibráló színek játéka, a legtöbb üzletben felfedezhető a táskák felhozatalában.

Kiemelt képek: Jeremy Moeller/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés