Az AGNESKOVACS új kollekciójában minden egyes táska a tökéletes egyensúly megteremtését szimbolizálja. A legtöbb nő naponta különböző szerepekben igyekszik helytállni és balanszt teremteni az eltérő élethelyzetek között. A magyar márka a kifinomult, letisztult megjelenésű, sokoldalú táska híve, amely bármilyen szituációban hű társ lehet.

hirdetés

Szinte nincs olyan nő, aki ne tapasztalta volna azt, hogy egyszerűen nem tud többfelé szakadni. A hét minden egyes napján számos szerepben kell helytállni, miközben a megjelenés, a megfelelő szett és a kiegészítők összjátéka éppen annyira fontos, mint a kimagasló teljesítmény.

A belső balansz, az önbizalom és elégedettség miatt éppen annyira fontos az ízléses outfit. A csinos, nőies öltözék feltölti és magabiztossá teszi viselőjét. A kiegészítőket tekintve persze a praktikum sem elhanyagolható részlet, az AGNESKOVACS éppen ebben zseniális. Bárhová is igyekszel, a magyar márka kollekcióiban megtalálhatod az alkalomhoz leginkább passzoló táskát.

 

A sokoldalú táska hozzájárul az egyensúlyhoz: ezt kínálja az AGNESKOVACS

Az AGNESKOVACS legújabb kollekciója a WOMAN BALANCE névre hallgat, a táskák és kiegészítők arra ösztönzik viselőjüket, hogy bátran élje meg az életében párhuzamosan futó szerepeket, ne féljen az ebben rejlő kihívástól.

Minden egyes darab a tökéletes egyensúly megteremtésére törekszik. A táskák és kiegészítők azt a szerencsés, gondtalan állapotot szimbolizálják, amelyet minden nő keres, aki számára szüntelen kihívást jelent, hogy a szakmai és magánélete között megtalálja a balanszot.

 

A párhuzamos szerepek közötti egyensúlykeresést a kollekció minden darabján megjelenő fémkellékek jelképezik, amelyek a táskákon végigfutó hajtásokra illeszkednek rá. Az egymáshoz képest elcsúsztatott ezüst részletek aszimmetriája felidézi az egyensúly kialakulása előtti pillanatnyi bizonytalan állapotot.

 

A kollekció darabjai között éppúgy megtalálható a letisztult vonalú, jól pakolható kézitáska, amely a feladatokkal elhalmozott mindennapok során jön igazán jól, mint a kisebb, átvethető válltáska és a kényelmes hátizsák a hétvégi programokhoz. Emellett idén is helyet kaptak a kollekcióban új bőrkiegészítők, karkötők és övek, amelyek szépen illeszkednek a Balance táskák formavilágához.

 

A kollekció darabjai megtekinthetők és megvásárolhatók az AGNESKOVACS Studióban, de online éppúgy beszerezhetők. A Showroom meglátogatására megéri időt szánni. A miliő legalább annyira magával ragadó, letisztult és különleges, mint maguk a táskák.

Képek: Oleg Borisuk/AGNESKOVACS.

  • Megosztás:
hirdetés