Amint először csendül fel az évben Mariah Carey karácsonyi slágere, már tudjuk, hogy kezdetét vette az ünnepi szezon, ám az énekesnő idén más módon is elhozza nekünk a tél varázsát, a Victoria’s Secret Holiday kampányának sztárjaként fehérneműben köszönti az ünnepváró időszakot.

hirdetés

Onnantól kezdve, hogy 1994-ben berobbant Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című dala, ami nemcsak a szezon első számú slágerévé, hanem kvázi a szimbólumává vált, már nem a kis csengettyűk csilingelését vagy az első kósza, szállingózó hópihét tekintjük a tél hírhozójának. Megszoktuk már, hogy Mariah Carey nyitja meg az ünnepi szezon képzeletbeli kapuit, ám ezúttal egy kis csavart visz bele a varázslatba, ugyanis a Victoria’s Secret ünnepi kampányának köszönhetően most fehérneműben csodálkozik rá a karácsonyi időszak szépségére.

A piros színtől és a vakítóan fehér hópelyhektől ugyan idén sem tud elszakadni, de nem gondoljuk, hogy emiatt a fehérneműcég fantáziátlansága okolható, egész egyszerűen annyira jól áll az énekesnőnek ez az ünnepi díszbe öltöztetett téli idill, hogy nagy kár lenne kiszakítani belőle.

A Victoria’s Secret sem bontotta meg a tradíciót, sőt, 2023-as kampányképei akár a slágerhez készült videóklipekben is felbukkanhatnának, annyira hasonlóan ragadják meg az ünnepi hangulatot.

Mariah Carey fehérneműben várja a karácsonyt

Mariah Carey olyan, mintha egy időburokban rekedt volna, és ezt nem rossz értelemben gondoljuk, cirka harminc éve ugyanúgy néz ki, a frizurája, a sminkje és az imidzse sem sokat változott. Az időtlenség nyugalmát nyújtja számunkra, egyfajta fix pont egy olyan világban, amelynek gyors ütemű változásával, alakulásával egyre nehezebb lépést tartani.

Mariah Carey változatlan formában őrzi nekünk a karácsony melegét, nemrég induló, szokásos karácsonyi turnéjához egy igencsak találó kampány készült, ami viccesen, öniróniával telve ragadja meg a lényeget.

Novemberben egyszerűen kiolvasztják a lefagyasztott énekesnőt, aki hangjával megtöri a jeget, és ott folytatja, ahol előző évben abbahagyta. Zseniális, akárcsak a Victoria’s Secret ünnepi kollekciójához készült fotósorozat, ami maximálisan követi Mariah hagyományos téli stílusát.

Ethan James Green megragadta az énekesnő slágerének és persze az ünnepi szezonnak, a karácsonynak a kvintesszenciáját. A kreatív csapat szintén mindent megtett azért, hogy a letisztult környezet ellenére a látványt és a hangulatot illetően is minden bele legyen sűrítve ebbe a fotósorozatba, amitől beindul a karácsonyi láz.

Finom csillogás a sminkben, vidámsággal fűszerezett, elegáns glamúrstílus, vörös csipke és selyem, sziporkázó ékszerekkel megfűszerezve, és persze, az elmaradhatatlan lágy loknik, melyek évek óta jellemzik az énekesnő frizuráját.

A lágy szatén és az aranyló hímzés találkozása sem maradhat ki a ragyogó összképből, ami fenyőágak, rénszarvasok és egyéb karácsonyi kellékek nélkül éppúgy át tudja adni az ünnep varázsát. Bár meglehet, ez Mariah Carey nélkül nehezebb feladat lenne, hiszen ő fehérneműben is képes megidézni a telet.

Tény, hogy meglehetősen sok a retus a képeken, de egyrészt ez nem kirívó eset az énekesnő fotóit elnézve, másrészt betudhatjuk annak, hogy most egy fantázia szülte csodavilágot elevenített meg a fehérneműcég, amibe minden belefér, még a valóság túlszínezése is.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés