Palvin Barbi romantikus és csábos fehréneműk sorozatát mutatja be, dögös fotóival még inkább felpezsdíti a tavaszi zsongást.

hirdetés

A tavaszi fehérneműcsodák többsége már Valentin-nap előtt befut az üzletekbe, így a fehérneműcégek általában a szerelmesek ünnepére is tartogatnak pár szívdöglesztő szettet. A For Love & Lemons azonban olyannyira a romantikára szakosodott, hogy akár minden kollekciója beillene ebbe az időszakba.

A márka kampányarca, Palvin Barbi bűbájos tavaszi fehérneműk sorát mutatja be a fotókon, mivel igencsak elvonja a figyelmet a friss divatjegyekről, mi azokról is beszámolunk, hogy ne maradjanak ismeretlenek.

Palvin Barbi romantikára hangol: szuper nőies tavaszi fehérneműk

Csakúgy, mint az öltözködésben, a tavaszi fehérneműk terén is nagy szerepet kapnak a virágminták idén. A For Love & Lemons Valentin-napi és tavaszi darabjai megkapóan elegyítik a múlt és a jelen divatjegyeit, az apró virágokat, a fodrokat és csipkéket például a vidéki romantika bája ihlette.

A pasztelles virágmotívumok és masnik megidézik a vintage tengerparti nyaralók szófáinak és függönyeinek mintázatát, a rózsás romantika azonban egy kis westernhangulattal keveredik. A fodros dekoltázsú, szívecskés míderek és bodyk visszaidézik a régi budoárok hangulatát, édeskés színvilágát.

A múltidéző tüllök és csipkék, valamint a fodros és húzott anyagmegoldások most előnyt élveznek a selyemfényű textíliákkal szemben. Kicsit rusztikus, mégis elképesztően nőies és csábos fehérneműk sorakoznak fel a Valentin-napi és a tavaszi kollekcióban, melyeket dögös fotókon mutat be Palvin Barbi.

A szívek, virágok és csipkék zseniális ötvözésének lehetőségeit vonultatja fel a márka, amely sokoldalúan elegyíti a romantika cukormázas elemeit. Mégsem émelyítő az eredmény, sőt, légiesen könnyed, mégis csábítóan nőies.

Kiemelt kép: Leon Bennett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés