Már az átmeneti szezon kínálatában is rengeteg olyan kabát található, melynek karcsúsító fazonját az öv teszi hangsúlyossá. Eddig te is laza görcsöt kötöttél belőle? Akkor itt az ideje, hogy elsajátíts két új technikát, amivel még különlegesebbé teheted a megjelenésedet!

hirdetés

A hideg idő berobbanásával az öltözékünk meghatározó részévé válik a kabát. Az egész megjelenésünket uralja, hiszen jóformán ez a legszembetűnőbb darab rajtunk az utcán. Bár átmeneti fazonokból általában többet táraz be az ember előrelátó lánya, a kabátkát mégsem cserélgetjük mindennap.

Ebből következik, hogy könnyen megszokottá, egyhangúvá teheti az öltözékünket, persze nem muszáj beletörődni ebbe, hiszen még az egyszerű ballonkabátokat is sokféleképpen fel lehet dobni.

A jól kombinálható szabások előnye, hogy bármilyen stílussal összeférnek, így bátrabban váltogathatod a kiegészítőket: egyik nap kalap és csizma, másik nap sapka és bakancs, de az edzőcipő éppúgy szóba jöhet. Illetve, van még egy aprócska részlet, amivel machinálhatsz, ha egysíkúnak érzed a kinézeted.

A kabát díszes eleme lehet az öv: csak ezt kell tenned hozzá

A kabátöv sokféleképpen megköthető, de ötletesség híján, sokan csak a szimpla hurkot és masnit alkalmazzák. Pedig, ha megvan a kellő hosszúsága, ennél többet is ki lehet hozni belőle!

 

Az első videó a dekoratív réteges masni elkészítését mutatja be, majd, ha lapozol egyet, a másodikban fény derül arra, hogyan lehet rózsatekercset készíteni a ballonkabát lágyabb, puha övéből. Mindkét verzió aprócska eleme csupán az öltözéknek, mégis nőiesebb szintre emeli azt, és stílusosabbá varázsolja a megjelenést.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés