A frufru kérdése a legtöbb nő számára nagy dilemmát okoz, ám nem feltétlenül kell megszabadulnod a hosszú tincsektől, vágás nélkül is elérheted a természetes, sikkes eredményt.

hirdetés

Csinos frufru vágás nélkül, egyszerűen

Egy csinos kis frufru elképesztően fel tudja dobni a megjelenést, nagyon megbolondítja a korábban megszokott hajfazont. Sokak számára mégis óriási dilemmát jelent, ugyanis a hosszú tincsek levágása nem egyszerű döntés. Noha az eredmény nem végleges, ha valaki megbánja, hosszú-hosszú időn át növesztheti a haját, mire az visszanyeri eredeti hosszúságát. Szerencsére nem is kell azonnal a fodrászhoz rohanni, ha ki szeretnél próbálni egy új stílust. Egy egyszerű trükk segítségével akár te is frufrut varázsolhatsz magadnak, ráadásul vágás nélkül.

A folyamat cseppet sem bonyolult, a videó alapján könnyedén lekövethető, így bárki el tudja készíteni magának a természetes hatású eredményt. Szimpla hármas fonásra, egy erősebb hajgumira és egy hullámcsatra van szükség ahhoz, hogy rögzíthesd a tincseket. Az ideiglenes frufru szálait nem árt egy kicsit eligazgatni, akár hajformázóra is szükség lehet ahhoz, hogy a látvány ne keltsen mesterkélt, művi hatást.

A frizuratrükk hatalmas előnye, hogy még mielőtt rászánnád magad a hajvágásra, kipróbálhatod a stílusújító fazont. Mivel az elkészítése nem nagy ördöngösség, a procedúra nem vesz túlzottan sok időt igénybe, akár minden egyes nap bevetheted addig, amíg eljutsz a fodrászig. Ha mégsem tetszene, esetleg pár nap után megunnád, csak szimplán búcsút intesz neki, de nem kell tartanod a hosszas lenövesztési folyamattól.

Egyetlen hátránya, hogy csupán hosszú haj esetén működik. Ha nem elég hosszúak a tincsek, a frufru túlzottan rövid lesz. Noha a minifrufru hatalmas divat manapság, ezzel a technikával nem feltétlenül mutat jól, igencsak természetellenes hatást kelt. Amennyiben a hajad túlzottan rövid ahhoz, hogy bevesd ezt a trükköt, mindenképpen kérd ki egy szakértő fodrász véleményét, mielőtt levágatnád a homlokba hulló tincseket. Az egyes arcformákhoz más és más fazonok passzolnak igazán, célszerű eszerint válogatni, természetesen az aktuális trendek figyelembevételével.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés