Pár évvel ezelőtt a edzőcipők még egyáltalán nem voltak a nőies öltözködés részei, a stílusmixelő trendeknek köszönhetően viszont éppúgy megállják a helyüket farmerral, mint szoknyával. Idén, ha igazán sikkes akarsz lenni, a fehér sneakereket nem hagyhatod ki a számításból.

hirdetés

Az edzőcipő évtizedeken keresztül a sportos megjelenés része volt, szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaki ezt viselje szoknyához vagy ruhához. Az utóbbi években inkább a praktikum került előtérbe, így még az általában tűsarkakon tipegő divatbloggerek is lecserélték kényelmetlen lábbelijeiket sneakerre. A trend pedig megállíthatatlan lett, olyannyira, hogy a lazább irodai megjelenésnek éppúgy a részéve vált a sportos fazonú cipő.

A stílusmixelő trend lényege, hogy olyan darabokat kombinálj, amelyek távol állnak egymástól, együtt mégis tökéletessé teszik az összhatást. Így születtek meg olyan jól bevált szerelések, mint a blézer-sneaker kombinációja, vagy az edzőcipő és maxiruha párosítása. A sportos lábbeli lazaságot visz a megjelenésbe, és az egész szettet sikkesen bohémmé varázsolja.

A fehér edzőcipő az őszi szezon alapdarabja

Rengeteg edzőcipő közül választhatsz, ám, ha tényleg olyan lábbelit szeretnél, ami mindenhez passzol, akkor egyértelműen a fehér a legjobb döntés. Egyszerűségéből fakadóan végtelen számú szettel kombinálhatod, főleg, ha letisztult fazon mellé teszed le a voksod.

Összegyűjtöttünk néhány darabot a legtetszetősebbek közül, így biztosan megtalálod majd azt az edzőcipőt, ami remekül passzol az öltözködési stílusodhoz.

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria nyitókép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés