A body viselése nem csak a klasszikus formában divatos, ez a trükk jól jön, ha meguntad a szokványos megjelenését. Így még jobban ki tudod használni a hétköznapok során!

hirdetés

A szimpla body sokkal dögösebb lesz, ha így viseled

A szimpla body az elmúlt években visszanyerte népszerűségét. A nyolcvanas években leginkább a csillogó, fényes anyagú sportviseletekkel azonosították az alul kapcsos blúzokat, felsőket, azonban mára számtalan stílusban és fazonban beszerezhetők az üzletek kínálatából. Elképesztően kényelmesek, nem csúszkálnak, a helyükön maradnak a nap folyamán, és még csak nem is ráncosodnak, tökéletesen illeszkednek az alakhoz.

Az ember egy idő után azonban hajlamos ráunni a már meglévő ruhadarabjaira, így az egyszerű body is gyakran parkolópályára kerül. Vannak olyan nadrágok és szoknyák, amelyekkel nem is feltétlenül mutat jól, hiszen a varrás vonala durván átüthet egy vékonyabb anyagú, tapadós nadrág anyagán. Arról nem is beszélve, hogy egy hosszú nap során igencsak macerás lehet az állandó ki-be kapcsolgatás, noha a patent általában jól tart, pillanatok alatt ki tud babrálni az emberrel.

A szimpla body azonban nem csupán a klasszikus formában mutat jól egy hétköznapi szettben, egy zseniális, rendkívül egyszerű trükk segítségével máris izgalmasabbá válik a viselése. Egy szempillantás alatt dögös crop top válhat belőle, s voilà, mintha egy új ruhadarabbal bővült volna a ruhatár.

 

A csinos kis bodyknál már csak a hasvillantó felsők divatosabbak idén. A menő crop topokat gyakorlatilag bármivel, bármilyen stílusban viselheted, sportos és nőies szettekben egyaránt megállják a helyüket, ráadásul sejtelmes megjelenésükkel fokozzák a vonzerőt.

A legtöbb fazon esetében ezt könnyedén el tudod játszani. Az őszi vagy átmeneti szezonban a hosszú ujjú bodykkal is működőképes ez a trükk. Maga a procedúra ugyanaz, mint egy ujjatlan verzió esetében, csak még kisebb az esélye, hogy a felcsatolt alsórész kikandikál az anyag alól.

Nem csupán hasvillantó, dögös topként mutatós a klasszikus body. A felsőt meg is fordíthatod, így félvállas, szexi blúzt faraghatsz belőle, természetesen varrás nélkül. Ha még tovább fokoznád a nőies, sikkes összhatást, egy egyszerű szalaggal vagy kendővel bolondítsd meg a body pántját.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés