Az őszi időszak sokszor ki tud fogni az emberen az öltözködés szempontjából, pláne a téli hideg közeledtével. Az ötven feletti blogger azonban mindennap inspiráló összeállításokkal bizonyítja, hogy a sikk és a stílus cseppet sem szezonfüggő.

hirdetés

Az őszi szezon alapvetően meg tudja viccelni az embert, az időjárás ugyanis hol meleg, hol hűvös, hol szeles, hol napos, amihez nem egyszerű az öltözködésünkkel alkalmazkodni. Az elmúlt években az indián nyár is egyre hosszabbra nyúlt, majd egyszer csak ukmukfukk jönnek a fagyok és didergős reggelek. Ezek a hirtelen változások minden divatimádónak feladják a leckét.

Ilyenkor a réteges öltözködés az egyetlen jó megoldás. A különböző holmik egymásra halmozása segíthet az időjárás-ingadozáshoz igazítani a napi összeállítást. Az őszi szezon elején még simán beleférnek a szettekbe a nyári ruhadarabok, persze vastagabb ruhákkal ötvözve, míg a tél közeledtével már a prémes kabátok és vastag kötött pulcsik is előkerülnek a szekrény mélyéről.

Az ember azt gondolná, hogy a praktikum, a komfort és a kényelem kivédhetetlenül a sikkes, stílusos megjelenés rovására megy, azonban a helyzet nem ilyen egyértelmű. Az ötven felett járó blogger, Beata minden alkalommal bebizonyítja, hogy az őszi összeállítások is lehetnek irtó nőiesek.

Őszi öltözködés 50 felett egyszerű alapdarabokkal

Az őszi időszak igazi átmenet a nyár és a tél között. Ősz elején még simán beleférnek a hétköznapi szettekbe a lazább, nyáron is viselt vékony darabok, ám a tél közeledtével már inkább a vastag holmik kerülnek előtérbe. Beata minden időjárási körülményre mutat jó alternatívát, mesterien trükközik a különböző ruhadarabokkal.

Nem veti meg a szoknyákat, csupán egy kicsit más formában mutatja meg őket. A rövidebb szoknyákat harisnyával, a hosszabbakat pedig hosszú szárú csizmákkal kombinálja. Nem problémázik a különböző anyagok párosításán sem, a könnyed selyem mellé simán választ vastag kötött pulóvert. Az összkép minden esetben ízléses, igazi őszi hangulatot teremt és határozottan sikkes kisugárzást eredményez.

A hidegebb időben bátran veti be a vastagabb anyagokat és a réteges öltözködés aprócska trükkjeit. Nem fél attól, hogy a meleg holmik lerombolnák a nőiességét, alakját nem rejti el a téli cuccok alatt. Mindig figyel rá, hogy a derékhangsúly, illetve az éles kontraszttal szemben a lágy, finom színátmenet megmaradjon. Sokszor visel a vastag cuccok alatt monokróm párosításokat, ezzel is nyújtja, karcsúsítja alakját. Az őszi összeállítások nem feltétlenül tömörítik a vonalakat, csupán néhány apróságra kell odafigyelni, hogy az összkép sikkes és csinos maradjon.

Az ötven feletti blogger egyáltalán nem foglalkozik az életkorával. A divat cseppet sem korfüggő, bármely életszakaszban lehet valaki stílusos és ízléses. Nincsenek tiltólistás darabok, az idő múlásával a merészebb szettek csupán egy kissé másként kerülnek bele a hétköznapi összeállításokba.

Beata az őszi szettjeit is ezekkel a finom, apró, játékos részletekkel teszi izgalmasabbá. Nem zárkózik el az élénk színektől, a látványos mintáktól. A bőrnadrágot is simán beveti, ám arra azért figyel, hogy ne essen át a ló túloldalára. Szimpla alapdarabokkal kombinálja az ütősebb kreációkat.

Az őszi megjelenés felturbózásához sokszor az is elegendő, hogy az ember lánya merészebben váltogatja a különböző stílusokat. Ötven felett már a legtöbbeknek maximálisan kiforrottá válik az egyéni, személyes stílusa, ám ez nem jelenti azt, hogy a nőiesről, az elegánsról ne lehetne például vagányabb vagy éppen sportosabb vizekre evezni.

Az ötven feletti blogger sokakat inspirál őszi, télváró szettjeivel, amelyek egytől egyig izgalmasak, pedig valóban csak egyszerű alapdarabokkal mesterkedik.

Kiemelt kép: thevogue_dus/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés