Stílusos megjelenés ötven felett egyszerű trükkökkel? A tavaszi szezon kulcsdarabjaival nem nehéz feladat! A csinos blogger apró részletekkel éri el, hogy minden szettje egyedi és sikkes hatást keltsen.

hirdetés

A stílusos megjelenéshez nem elegendőek a trendi, aktuálisan divatos holmik. Ahhoz, hogy valóban egyedi és különleges legyen az összhatás, bele kell csempészni a személyiséget, illetve valamilyen extrát is a hétköznapi szettekbe. Apró részletekkel könnyedén fel lehet turbózni az egy kaptafára készült összeállításokat, a tavaszi szezonban ráadásul a lehetőségek tárháza igencsak széles. Az ötven feletti blogger úgy gondolja, hogy a sikkes, stílusos megjelenés egyáltalán nem az életkor függvénye, imádja a merész, különleges outfiteket.

Stílusos megjelenés ötven felett tavasszal

Színes blézerek

Sokan úgy gondolkoznak, hogy ötven felett már kerülni kell a feltűnést. A blogger azonban imádja a vibráló színeket, ezért gyakran választ élénk árnyalatú blézert a tavaszi szettekhez. Noha idén a pasztellárnyalatok a legnépszerűbbek, a pinknek, a királykéknek és a citromsárgának szintén érdemes esélyt adni!

Kardigánok

A kardigánokat még nem kell eltenni a szekrény mélyére, a kötött felöltők ugyanis határozottan fel tudják dobni a tavaszi megjelenést. A melegebb, napsütéses időben kabát helyett is választhatod a kedvenceidet, ruhákkal és farmernadrággal éppúgy remekül mutatnak.

Vagány stílusrészletek

Még akkor is érdemes esélyt adni a vagány részleteknek, ha alapvetően nőiesen, elegánsan öltözik valaki. A merészebb ruhadarabokkal látványosan fel lehet dobni az unalmas, egyhangú ruhatárat, ami nemcsak a külső megjelenést pezsdíti fel, de a magabiztos kiálláshoz és a lehengerlő kisugárzáshoz is hozzájárul. Nem kell feltétlenül extra dolgokban gondolkozni, az ötven feletti blogger például motorosdzsekikkel trükközik a tavaszi időszakban.

Merész anyagkombinációk

A tavasz éppen attól különleges, hogy még nem tesszük el a vastagabb holmikat, miközben a lengébb, légies darabok is előkerülnek már a szekrény mélyéről. Az ötven feletti blogger szerint nem kell megijedni a különböző anyagok összeboronálásától, még az is jól mutathat együtt, amiről első blikkre nem is gondolnánk.

Izgalmas stílusmixek

Nem csak a különböző anyagok párosításával lehet egyedibbé tenni a megjelenést, a merészebb stílusmixek szintén alaposan felrázzák a tavaszi öltözködést. Az ismét divatos, sportos kapucnis felsőket bátran kombináld elegáns kosztümszettekkel, de a sportcipő és a szoknya párosa sem rossz választás.

Kiemelt kép: nicole_lange_stuggi/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés