A mustársárga az egyik legfeltűnőbb s egyben legnépszerűbb divatszín az őszi időszakban. Tökéletesen passzol lombhullató évszak hangulatához, ugyanakkor vidámságot és pezsgést visz a mindennapi megjelenésbe.

hirdetés

A mustársárga most az egyik legütősebb divatszín

Természetesen az őszi időszakban sem kell leragadni a tipikus földszíneknél, a sárguló, mindenféle színben pompázó falevelek sok mindenkit megihletnek ilyenkor. Egyre gyakrabban kerülnek elő a szekrény mélyéről a barna, a fekete és a bordó ruhadarabok, amelyek kissé sötétté, komorrá teszik a megjelenést, ha nem társulnak valamilyen élénkebb, feltűnőbb árnyalattal. Ilyenkor érdemes a mustársárga vibrálását hívni segítségül, amely határozottan feldobja a hétköznapi összeállításokat.

A galériában mutatunk néhány inspiráló szettet, amelyben a mustársárga daraboké a főszerep. Kabátként, pulcsiként, nadrágként vagy szoknyaként egyaránt viselheted őket, sokszor elegendő, ha csak egy-egy ruhadarab pompázik ebben a vibráló árnyalatban, már ennyitől is izgalmassá, stílusossá válik az összkép.

 

A mustársárga árnyalatnak különböző verziói vannak, a paletta pedig igencsak széles és változatos. Vannak mélyebb és melegebb sárgák, a kínálatban pedig az élénkebb mustárcuccok éppúgy helyt kapnak. Az összhatás szempontjából az sem mindegy, hogy milyen más tónusokkal boronálod össze az ütős mustársárga ruhadarabokat.

A sárga alapvetően feltűnő, éppen ezért abszolút a kezébe veszi az irányítást, a szett középpontjává, fókuszpontjává válik. Más élénk színnel kombinálva valószínűleg túlzónak, tolakodónak hat a megjelenés, ezért célszerű megmaradni az avarszínek vonalán. Csodálatosan mutat a bordó, illetve a barna árnyalataival, de fekete vagy akár szürke holmik mellett éppúgy gyönyörűen ragyog. Az idei kínálatban számos mélyzöld darabbal lehet találkozni, amelyek szintén finomítják a mustársárga markáns energiáit.

Ami egy kicsit talán merész kombinációnak tűnhet, az a mustársárga és a lila ötvözete. Első blikkre soknak hat az eredmény, ám összességében csodásan felpezsdíti, megbolondítja a mindennapi megjelenést, simán belefér az őszi hangulatba. Ha egy kicsit visszafogottabb változatban gondolkozol, de kacérkodnál a lilás kombinációval, érdemes először egy sötétkék darabbal összeboronálni a kedvenc mustársárga cuccodat.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés