Az őszi szezonban rengeteg holmiból lehet válogatni, amelyek segítségével sikkes, nőies és stílusos szettek állíthatók össze. A legjobb, hogy akár minden egyes nap egy új oldaladat mutathatod meg az öltözéked által, kifinomult és elegáns kombinációkat éppúgy összeboronálhatsz, mint lazább, lezserebb outfiteket. Hoztunk egy kis inspirációt, melyek egy teljes héten át ötlettel szolgálhatnak a trendi öltözködéshez. Többféle stílusban találsz lenyűgöző összeállításokat.

hirdetés

Őszi szettekváltozatos stílusban: nőiesek és sikkesek

Egyszerű, mégis vonzza a tekintetet

A szimpla hétköznapokon mindig jól jönnek az egyszerű, se roppant stílusosan variálható holmik. Olyan alapdarabokra van szükség, melyek könnyedén kombinálhatók, nem túlzóak, ráadásul jól passzolnak a mindennapi tevékenységekhez. Egy krémszínű letisztult pulóver az irodai szettben éppúgy aktuális lehet, mint mondjuk, egy hétvégi kiránduláson, csupán más-más kreációkkal és kiegészítőkkel kell variálni. A farmernadrág-kötött pulóver párosítás mindig telitalálat, ha gyors megoldásra van szükség. Ezt a szimpla outfitet rendkívül fel tudja dobni a puffos mellény, ami egy divatos vonalat képvisel az őszi megjelenésben.

 

Visszafogottan nőies

Ha már farmernadrág, nem csupán az egyszerű, hétköznapi összeállítások jöhetnek szóba. A magas sarkú csizmával, elegánsabb blúzzal, kabáttal és csinos kiegészítőkkel párosított farmer visszafogottan nőies összképet teremt. Egy ilyen letisztult szett mindig harmóniát sugároz, még a fontosabb találkozókon, eseményeken is megállja a helyét.

 

Stílusos monokróm

A monokróm szerelések nagy népszerűségnek örvendenek, ősszel pedig leginkább a sárguló, hulló falevelek tónusait érdemes bevetni az öltözködésben. Az egyszerű, letisztult összeállításokat érdemes kicsit feldobni, ám minták és vibráló tónusok hiányában csupán a ruha anyagával lehet trükközni. Szuperül mutat, ha egészen különböző anyagok, például kötött és bőrhatású holmik találkoznak az outfitben, kifejezetten sikkes hatást kelt a visszafogott merészség.

 

Könnyed és lezser

Nem feltétlenül kell túlzásba esni a cicomával és a kiegészítőkkel, a hétvégéken tökéletesen elegendő a lezserebb darabokat elővenni a szerkényből. A tornacipő népszerűsége nem szárnyal úgy, mint évekkel ezelőtt, ám manapság éppúgy roppant trendi és stílusos viseletnek számít. Egyszerű farmernadrággal és kötött felsővel kombinálva még némi nőiességet is csempészhetsz a megjelenésedbe.

 

Ütős és rendkívül dögös

A vagány, bevállalós hölgyek számára a stílusos bőrdzseki és a szexi miniszoknya kombinációja elengedhetetlen az őszi szezonban. Az ütős hatást még tovább fokozza, ha egy menő bakanccsal párosulnak ezek a sikkes fazonok, ettől kap egy kis hetvenes évekbeli hangulatot, mégis rendkívül modern lesz az eredmény.

 

Kifinomult, letisztult

A fehér mindig jó választás, ha a hétköznapi szett célja a kifinomult, letisztult elegancia megtestesítése. A hófehér darabokat bármivel kombinálhatod, érdemes egyetlen színt társítani mellé, hogy könnyed és sikkes kisugárzást eredményezzen az összeállítás.

 

Hétköznapian elegáns

A kétrészes szettek az őszi szezon sztárjai, a blézer és az elegáns nadrág párosítása zseniálisan működik az irodában, fontos találkozókon és eseményeken. Ha nem egy elegáns blúzzal, inggel kombinálod a kosztümöt, csupán egyszerű garbóval és finomkötött pulcsival boronálod össze, visszafogottan elegáns lesz az eredmény.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés