A nők többsége nem szupermagas, és nem is nádszálvékony, ám ez nem jelenti azt, hogy ne öltözködhetne olyan csinosan, mint a modellek. A fotós blogger stílusával az elérhető divatot képviseli, így sokak számára remek tippekkel szolgálhat.

hirdetés

A divat kapcsán többnyire a szélsőséges testalkatokról esik szó, de a valóságban csak kevesek sorolhatók be a magas és vékony, illetve a plus size kategóriákba. Éppen ezért számít üdítő kivételnek, amikor egy átlagos testalkatú nő hívja fel a figyelmet az öltözködés, a stílus, és a nőiesség szoros kapcsolatára.

A gömbölyded csípővonalak és a nagy mellek még nem  jelentenek párhuzamot az elhízással, vagyis vétek lenne az ilyen típusú nőket csak úgy lemolettezni. A teltkarcsú kifejezés sem árnyalja teljesen a testalkatok közötti óriási különbségeket, hiszen vannak túlsúlyos, illetve átlagos méretű teltkarcsú nők, akik szabályos homokóra arányokkal rendelkeznek.

Stílusos öltözködési tippek, nőies alakra szabva

Paulina Koziarz, fotós és blogger, nem az elérhetetlen divatot közvetíti öltözködésével, nőies, átlagos testalkatával, és könnyen követhető stílustippjeivel, így sokakat megszólít az Instagramon. Gyönyörű fotóit imádják a követői, hiszen túlzások nélkül süt róluk a romantika, és a finom nőiesség.

A fiatal nő szereti a letisztult, basic alapdarabokat, és a színes, derékhangsúlyos ruhácskákat. Jól bánik az adottságaival, hiszen nem tolakodóan, hanem finom részletekkel emeli ki nőies idomait.

A magas derekú, A-vonalú sort karcsúsítja a vonalakat, és szép homokóra alakot formál.

A hasnál összecsomózott póló csodásan keskenyíti a derekat, illetve hangsúlyt ad a csípő gömbölyded ívének.

A bővülő fazonú, fodros miniruha megnyújtja a rövid lábakat.

Az oldalt felhasított maxiruha alacsonyaknak is jól áll.

Az A-vonalú, rövid szabású top, és a magas derekú farmer a nyár két kedvenc alapdarabja. Remek összhangot teremtenek, hiszen az egyik bő, a másik szűk, így nincs minden hangsúlyban.

A pólóruha szintén a szezon egyik legnépszerűbb darabja. Övtáskával az igazi!

Egy derékhangsúlyos csipkeruhánál nincs is romantikusabb!

A bájos blúzruhák lapos talpú cipővel is jól mutatnak.

Hűvösebb nyári napokra jól jön egy ilyen alaknyújtó szett: a blúz átlós fodorszabása, és a nadrág övvel kiemelt, magas derékfazonja egyaránt karcsúsító hatással bír.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés