A 31 éves plus size modell már nemcsak fotóival és magabiztos kiállásával, hanem stílusával is inspirálni szeretné a teltebb alkatú nőket.

hirdetés

Szexi fehérneműk után, most rafinált szabású, dögös ruhákhoz adja a nevét Ashley Graham, akit a brit székhelyű Pretty Little Thing divatmárka kért fel arra, hogy közösen alkossanak egy tavaszi-nyári kapszulakollekciót. A Boohoo Group leányvállalata 2015 óta készít különleges gyűjteményeket híres nők közreműködésével, akik saját stílusukkal, ízlésvilágukkal fűszerezik az adott ruhákat.

A cég a teltkarcsú nőkre is gondol, legújabb, Ashley Graham nevét viselő kollekciójuk minden egyes darabja nekik készült. A plus size modell olyan fazonokat emelt be a repertoárjába, melyek ízlésesen merészek, és stílusosan nőiesek, ugyanakkor trükkösen formálják az alakot. Az átlapolt szabások szépen kiemelik a dekoltázst, és karcsúsítják a derékvonalat, mégsem takargatják a dús idomokat.

Ashley Graham magabiztosságával szeretné inspirálni a nőket, ezért a combig felhasított selyemruha, a mini fazon, valamint az átlátszó csipkenadrág sem hiányozhat az általa ajánlott darabok közül. Saját stílusát gyúrta bele a kollekcióba, hiszen ő maga is gyakran visel ilyen, és ehhez hasonló szabásvonalú kreációkat.

Magyarországon a Next weboldalán elérhető a Pretty Little Thing márka kínálata, ám az exkluzív kollekciókból csak külföldről lehet rendelni. A kampányfotókon Ashley Graham mutatja be a széles méretskálán mozgó ruhákat, melyek a most divatos élénk és púderes színeket is felvonultatják.

 

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

Képgaléria képei: Pretty Little Thing kampányfotók.

  • Megosztás: