Hayley Hasselhoff duci kislányból gyönyörű nővé érett. David Hasselhoff lánya 14 éves korában csöppent bele a modellvilágba, ami nagy hatást gyakorolt az öltözködésére is.

hirdetés

Pamela Bach és David Hasselhoff 26 éves lánya, Hayley Hasselhoff korán kezdte a színészkedést és a modellkedést. Még csak 14 éves volt, amikor a divatvilág felfigyelt rá, sikereit pedig nem édesapja hírnevének köszönheti. Csakúgy, mint Ashley Graham, ellenzi a plus size modellek, illetve a duci testalkatú nők megkülönböztetését, ezért a plus size titulust sem szereti igazán, hiszen testalkatuk szerint kategorizálja a nőket.

Ám nemcsak szavaival igyekszik a pozitív testképet erősíteni a nőkben, hanem öltözködésével is inspirálja őket. Bár divatos stílusát nem kizárólag arra élezte ki, hogy kiemelje nőies idomait, a merészebb ruhadarabokban is jól érzi magát.

Dögös megjelenésében a kifinomult ízlés éppúgy nagy szerepet játszik, szettjei pedig – még, ha néha kacérak is – távol állnak a közönséges magamutogatástól. Hayley Hasselhoff stílusérzéke évről évre érettebb, és a modell példaértékű önbizalmát tükrözi.

 

Kiemelt kép: Paul Archuleta/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés