Ez a nőies nyári papucs a tavalyi szezon kedvence volt, és idén sem kevésbé népszerű. A közkedvelt fazon újra ellepte az üzleteket, rengeteg különleges, stílusos verzió közül lehet válogatni.

hirdetés

Nőies nyári papucs árakkal, lelőhelyekkel

Noha a nőiesség jegyében sokan a magas sarkú cipőkre vagy épp a szandálokra szavaznak a nyári időszakban, ez a divatos papucs olyannyira befészkelte magát a trendek közé, hogy idén sem nélkülözi a kínálat. Már tavaly érzékelhető volt, hogy a klasszikus, elegáns fazon nem egy tipikus divathullám főszereplője lesz, stabil pozíciót harcol majd ki magának az utcai divat színterén.

Amellett, hogy a menő papucs határozottan rácáfol a divat mulandóságára, azt az elméletet is megdönti, miszerint kizárólag magas sarkú lábbeliben lehet valaki igazán nőies. Remekül mutat ruhák és szoknyák mellett, de az elegánsabb kosztümszettekkel összeboronálva sem kelt lezser összhatást.

Szétnéztünk az üzletek kínálatában, és kiválogattuk a legmenőbb verziókat a nyári felhozatalból. Bár az egypántos papucsok alapvetően barna színben váltak ismertté és népszerűvé, idén már mindenféle izgalmas színben beszerezhetők. A csillogó, metálos darabok mellett a púderes tónusok sem szorulnak háttérbe.

 

Az efféle lapos talpú papucsok legalapvetőbb előnye egyértelműen az, hogy a nyári melegben kifejezetten komfortos viseletnek számítanak. Nagyon könnyű őket kombinálni, ráadásul nem túlzás azt mondani, hogy az efféle fazonok tökéletesen eleget tesznek a hétköznapi eleganciának. A papucsokat úgy általában véve sokan laza strandviseletnek tartják, ám ezek a népszerű nyári darabok igencsak távol állnak egy szivacstalpú flip-flop papucs sportos jellegétől.

Az egypántos, elegánsabb vonalvezetésű papucsok nőies stílusa roppant sokoldalú. Sikkes nyári ruhákkal, szoknyákkal és laza, légies nadrágokkal egyaránt jól mutatnak a trendi fazonok. Ahhoz, hogy valóban stílusos legyen az összkép, nem elegendő a divatos holmikat összeboronálni. A papucsnak mindenképpen passzolnia kell az outfit egy másik részletéhez.

A legegyszerűbb, ha a táskádhoz igazítod a választást. Vásárlás előtt célszerű végiggondolni, hogy milyen színek dominálnak a ruhatáradban, milyen tónusú és stílusú táskákat használsz a nyári időszakban. Ha főként fehér kiegészítőkkel trükközöl, válaszd fehér verzióban a népszerű papucsot. Amennyiben a naturális, barnás-bézses vonalat követed, a trendet kirobbantó eredeti fazont, a barna papucsot érdemes beszerezned.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés